Tilmeldning til udtagelsesuge for FCF Fodboldskole årgang 2008

FC Fredericia Fodboldskole – sæson 2018/2019 

FC Fredericias Fodboldskole for U11 (årgang 2008) spillere tager sigte på at tilbyde talenter i FC Fredericias samarbejdsklubber et ekstra ugentligt træningspas med fokus på udvikling af individuelle kvaliteter og færdigheder. 

Foruden den ugentlige træning vil talenterne også få mulighed for at deltage i et mindre antal trænings-/udviklingskampe samt et stævne i løbet af sæsonen.  

Program og praktisk info 

I uge 32 og 33 gennemføres fem træningspas, som jeres dreng er blevet indstillet til at deltage i. 

Hvis man er forhindret i at deltage i ét eller flere træningspas pga. ferie bedes man venligst give besked om dette hurtigst muligt til martin@fcfredericia.org eller via nedenstående formular– husk at skrive spillerens fulde navn og klub. Spillere som ikke har mulighed for at deltage i fuldt omfang vil evt. blive tilbudt at deltage i et ekstra træningspas fredag i uge 34, hvis der findes behov herfor. 

Trænere fra FC Fredericias ungdomsafdeling vil i løbet af ugen vurdere de fremmødte spillere på baggrund af tekniske og taktiske øvelser, hurtigheds og agility test samt en masse kampspil. Træningspassene tager sigte på at få et godt indblik i årgangen med henblik på at finde de spillere som tilbydes at deltage i FC Fredericias Fodboldskole i den kommende sæson. 

Talenttræningsugen gennemføres i KFUM-Parken, Randdalsvej 29, 7000 Fredericia efter følgende tidsplan: