Vil du være elite spiller?

IMG_0388.jpeg

Åbne træninger d. 11/6 kl. 17.00-18.30 og d. 18/6 kl. 17.00-18.30

 

FC Fredericia ungdom skal sammensætte Fredericias bedste U17 hold fra årgangene 2004 og 2005.

Vi afholder 2 åbne træninger for dem som vil prøve deres talent af og dermed have muligheden for at blive en del af den kommende U17 trup i FC Fredericia.

Efter de to åbne træninger vil der være en kort skriftlig evaluering af jeres præstation. Hvis vi ser potentiale til at blive en del af den kommende U17 trup, vil man blive inviteret ind i et træningsforløb hos FC Fredericia U15 i samarbejde med jeres klub. Trup-størrelsen vil være på 20-22 spillere og afhængig af spillersamsætning vil vi spille liga 2, men med ambitioner om liga 1.

 

Udfyld nedenstående tilmeldingsformular for at deltage i de to åbne træninger

Hvorfor vælge FC Fredericia U17?

Du kan forvente 3-4 træninger i ugen af en varighed mellem 1,5-2 timer. I vores træning tager vi udgangspunkt i spillernes individuelle tekniske- og taktiske færdigheder.

Træningen varetages af René Olesen og Jeppe Holm. Vi ønsker at udvikle hver enkelte spillers spidskompetencer og udfordringer mest muligt. Der vil løbende være spillersamtaler både individuelt og i fællesskab med og uden videoanalyse fra kamp og træning. Vi prioriterer et godt fællesskab i truppen, hvor der både skal være plads til at humor og seriøsitet.

 

Vi forventer at spillerne prioriterer fodbolden og kommer til hver træning med stor motivation for at udvikle individelle færdigheder. Vi vil gerne have at spillerne tager medansvar for kvaliteten i træningen.

 

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte René Olesen.

 

 

Med venlig hilsen

René Olesen

 

Cheftræner FC Fredericia U15 Elite

Fredericia Eliteidræt - Morgentræner


Mail: RO@fcfredericia.org 

Tak for din tilmeldning - vi ses d. 11/-6-2020. Du modtager nærmere info pr. mail.