top of page

SPONSORER

Sponsor

download.png

STAGE ADVOKATFIRMA

Stage Advokatfirma er et højt specialiseret advokatfirma, der udelukkende beskæftiger sig med straffesager og sager som udspringer heraf. Det gælder blandt andet tvangsfjernelser af børn. Hvis du har brug for en forsvarsadvokat, der har stor erfaring og som brænder for sit arbejde, så skal du vælge en advokat fra Stage Advokatfirma som din forsvarsadvokat.

download_edited.png

C2IT

C2IT er en it-koncern der blev stiftet i 2003 og arbejder med it hos virksomheder og organisationer inden for fem områder:

C2IT Business Units - Infrastructure, Business Solutions, Data Solutions, Management, Consulting

Infrastructure – it-infrastrukturservices og drift/etablering af it-infrastruktur
Business Solutions – Microsoft Dynamics NAV
Data Solutions – skabe merværdi af data - dataanalyse, systemintegration og -udvikling
Management - Project Management, Service Management, it-sikkerhed og strategi
Consulting – it-konsulenter/specialister på faste aftaler.
C2IT er kendt for at have fremragende konsulenter i tråd med det fundament virksomheden blev stiftet på: ”Kompetencen gør en forskel”.

download.png

MURERMESTER BRAGE

Hos Murermester Brage Aps er vi kvalitetsbevidste og vægter de faglige kompetencer ved vores ansatte højt. Derfor er alle ansatte hos os uddannet murer.

Vi medlem af Dansk Håndværk, din garanti for håndværksmæssigt korrekt udført arbejde - læs mere på www.dhv.dk

DSDS.png

DFDS A/S

DFDS leverer shipping- og transport services i Europa og har en årlig omsætning på over DKK 14 mia. DFDS leverer høj pålidelighed til mere end 8.000 fragtkunder gennem vores shipping- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger. DFDS tilbyder sikker transport til over syv millioner passagerer på korte færgeruter og ruter med overnatning. DFDS har 7000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande.

images.png

Global Risk Management støtter FC Fredericia Ungdom

Vi støtter FC Fredericia Ungdom, fordi vi synes, at det er et rigtigt godt projekt med fokus på talentudvikling for unge fodboldspillere i Fredericia og omegn. De unge spillere får dermed mulighed for at udleve deres potentiale igennem kvalificeret træning og et godt fællesskab. Ligesom FC Fredericia Ungdom, så har vi i Global Risk Management stor fokus på udvikling af egne talenter inden for handel med finansielle risikostyringsprodukter på olie. 

dueholm-logo.jpg

DUEHOLM VOGNMANDSFORRETNING

Dueholm Vognmandsforretning er et moderne firma med er stort udbytte af serviceydelser. Personalet er professionelt, serviceminded og flere medarbejdere er udlærte chauffører.

images (1).png

JACON

Vi har nemlig valgt at koncentrere os om de få mærker, vi kender allerbedst – og som er dem, vi personligt foretrækker.
Bilerne er typisk 2-5 år gamle og er altid godt udstyret, professionelt testet og klargjort.
Det ér bare sjovere at sælge noget, man selv kan stå 100% inde for.
Har du et helt særligt ønske? Bare spørg os, for vi skaffer gerne biler hjem – også andre gode mærker. Du kan som altid være sikker på, at kvaliteten er i top. Og at vores værksted klarer servicen.

download (1).png

SHIPPING.DK

Shipping.dk er en af landets førende shipping- og logistik virksomheder med egne kontorer flere steder i Danmark og udlandet. Selskabets hovedaktivitet er at drive stevedorevirksomhed og pakhusudlejning, skibsklarering, befragtning, linjefart og spedition. Shipping.dk er DS EN ISO 9001 : 2008 kvalitetscertificeret
Shipping.dk er en del af USTC gruppen, der ud over shipping beskæftiger sig med køb, salg og formidling af brændstof til skibe samt tankskibsrederi.

download (2).png

EVENT C

EventC arbejder for oplevelser til fordel for Lillebæltsområdets borgere og kommende borgere. EventC arbejder for at Lillebæltsområdet har et stærkt udbud af kulturelle arrangementer året rundt.

download (3).png

KPI BRIDGE OIL DENMARK A/S

Our passion is unlocking the potential of the global maritime trade.

Whether on land or at sea, our experts are dedicated to meeting your needs, delivering the right fuel and lubricants to get your fleet moving.

Every requirement is unique, so every solution is bespoke. We are responsive maritime partners.

download.jfif

DANSK NIELS BO

Dansk Niels Bo ApS er en handelsvirksomhed med et bredt produktprogram indenfor Lager- og Transportudstyr, Affaldshåndtering og Plastkasser med over 20.000 varenummer. Dermed er vi i stand til at løse langt de fleste opgaver.

bottom of page