top of page

U15 får en spiller med på DBU


Mathias Jessen fra U15 har fået en unik mulighed for at vise sig frem sammen med de bedste i Jylland når han skal med på U15 Future Talentcenter Vest i Tommerup.

Mathias har været tilknyttet i FC Fredericia siden U13 og inden da har han spillet i samarbejdsklubben Fredericia fF. Her skal der også lyde en stor tak til, for at have givet Mathias nogle gode muligheder for at udvikle sig til han har nået i dag. Der skal også gives et stort klap på skulderen til hele FC U15, som har været med til at give Mathias de bedste betingelser for at opnå dette mål.

Mathias er udtaget sammen med 25 andre dygtige spillere. Mathias er dog den eneste spiller som ikke kommer fra en licensklub. Så selvom FC ungdom ingen DBU-stjerner har kan de godt have stjerner på holdene ;)

Stort tillykke Mathias

bottom of page