top of page

U15 skuffer i Varde


Lørdag formiddag skulle FC den lange vej til Varde i det Vestjyske. Varde pressede ikke højt i 1. halvleg, så FC skulle spille hurtigt for at komme til chancer. Dommeren havde flere muligheder for at give det gule kort til Varde-spillerne, fx da Frederik Graversen får en bold i dybden og bliver revet ned bagfra. Få minutter efter får Hjalte Roetink i stedet gult, så FC kommer i undertal i 10 min. Men det forhindrede ikke FC i at score til 1-0 da Mathias Jessen kommer forbi i højre side og lægger bolden roligt ind til Tristan Halling, som nemt kan sparke bolden i mål. FC gik til pause med en tilfreds føring, men den holdt ikke længe, da Varde kom meget mere aggressivt end FC ud til 2. halvleg. Hurtigt udlignede de til 1-1. FC gik mere offensivt efter, men kom ikke til de store chancer. I stedet scorede Varde på hjørnespark til 2-1, og scorede yderligere 2 mål på direkte bolden til deres angribere. Kampen endte 4-1 til Varde, hvilket var et skuffende resultat for FC, som havde større forventninger til den kamp.

Næste kamp er fredag d. 22/08 kl. 19.00 i KFUM Parken mod SfB


bottom of page