top of page

Perfekt start for U15


FC Fredericia skulle spille deres første kamp i turneringen, mod Esbjerg som de ikke kendte noget til. FC Fredericia gik ud for at varme op. Der bliver fløjtet, og kampen er igang. FC er ikke klar fra start, så Esbjerg får et hurtigt mål. FC blev klar over at de var nødt til at vågne op. Der går ikke så lang tid før, FC selv får scoret to mål af Graver og Bankin. Vores tredje mål er hvor der kommer et indlæg, bolden ryger over målmanden, og den bliver headet ind af Viktor Karl. Der bliver fløjtet til halvleg. Esbjerg giver bolden op, og FC presser på. FC erobrer bolden, og har den det meste af tiden. FC sender en lang bold op, den bliver sendt flat ind over hvor Viktor Karl står som kan prikke bolden ind i målet. I de sidste 10 minutter vælger Graver at tage et skud udefra, bolden rammer under overliggeren så der står 5-1. FC spillede en fin kamp.


bottom of page