top of page

U19 starter efterårssæsonen efter sommerpausen


U19 starter efterårssæsonen efter sommerpausen

FC Fredericias U19-hold starter efterårssæsonen tirsdag den 30.07 kl. 18.30 i Madsby hos Fredericia FF.

Dermed er en velfortjent sommerpause ved at gå på hæld og en ny sæson kan finde sin begyndelse.

Holdet spiller efter et flot forår, som bl.a. bød på puljesejr og finale om det Jyske Mesterskab, igen i den højest tilgængelige række, Liga 1.

Lodtrækningen til efterårets pulje er foretaget og der venter en både spændende og hård turnering.

U19-holdet skal spille imod en del hold, hvis høje niveau er velkendt. Det gælder bl.a. Dalum, som blev jyske mestre i forårets U19 Liga1, AGF/Lyseng, Odder, Oure og TPI, som alle har spillet i liga 1 i det forgangne år. Derudover venter der opgør mod mere ukendte FC Djursland og FC Skanderborg, som må forventes at være i besiddelse af stærke U19-hold siden de er blevet tildelt en plads i efterårets liga 1.

I sæsonopstartens første fase er der en udtagelsesperiode fra den 30.07 til den 09.08, hvor alle interesserede ungdomsspillere, som ønsker en plads på holdet, er velkomne.

Det er ambitionen at der den 11.08 udtages 20 spillere (herunder 2 målmænd), som skal spille for FC Fredericias U19-hold i efteråret.

Træningstiderne i den kommende sæson bliver tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.00 og fredag kl. 17.00-18.30. Det foregår i Madsby (Madsbyvej 4, 7000 Fredericia.

Hvis du er interesseret i at deltage i udtagelsestræningen hos U19 holdet kan du skrive til FC Fredericia på info@fcfredericia.org eller udfylde kontaktformularen her på siden.

U19-trænerteamet består i den kommende sæson af Thomas Banke og Morten H. Jensen. Målmændene trænes af Thomas Ulrick Holm. Anfører i FC Fredericia Div, Christian Ege Nielsen, hjælper løbende til ved fredagstræninger, hvor han bl.a. gennemfører tekniske og taktiske træninger sammen med trænerteamet.

Der sker løbende transition fra U19-truppen til 1. division og byens bedste amatørseniorhold, herunder Jyllandsserieholdet i Fredericia FF og Serie 2 holdet i Fredericia KFUM.


bottom of page