top of page

Sidste turningskamp for U14


Hele FC holdet troppede op på Monjasa park, eftersom at det var sidste sæsonkamp. FC starter en smule sløvt ud, men trods det fik Lund sendt Carl Emil i dybden hvor han smider bolden ind til Bankin i feltet, og 1-0 til Hjemmeholdet FC. Kun et minut efter får Ikast reduceret til 1-1, hvor vi står uopmærksomme, og forsvarskæden ikke holder linjen. I 14. minut får FC et frispark lige godt en meter fra feltet. Målmanden redder, vi får fulgt op, sparker den på tværs til Lund som bare skal prikke den ind over linjen. 2-1 til FC. Ikast scorer til 2-2 på et indlæg hvor vi ikke kommunikere godt nok, og ikke får fortalt at der kommer løb i ryggen. Der sker ikke så meget i kampen, først når der er 6 minutter tilbage på uret formoder vi at scorer, Danish sætter 2 mand af, prikker din i dybden til Bankin som ligger den fladt ovre i lange hjørne. 3-2 til FC. Et par minutter senere får FC et hjørnespark, Ikast vælger at lade deres højeste spillere blive oppe foran, så derfor behøver Bankin ingen duel at vinde for at heade den ind forbi Ikast keeperen. 4-2 til hjemmeholdet, ikke deres bedste kamp, men trækker alligevel sejren med hjem.


bottom of page