U19 klar til finalespillet om det jyske mesterskab


U19-truppen gjorde, efter en længere kamppause, arbejdet færdig og endte som puljevindere, da de hjemme i KFUM-parken, søndag den 16.06, slog Vejen med knusende sikre 7-0.

Målscorere i kampen blev;

1-0 Tobias Andersen (straffe)

2-0 Alvin Huseinovic

3-0 Jonathan Outzen

4-0 Alvin Huseinovic

5-0 Jonathan Outzen

6-0 Jonathan Outzen

7-0 Patrick Schlaikjær Petersen.

Det var især glædeligt at se spidsangriberen, Jonathan Outzen, ramme både mål- og kampformen igen, efter han for et par måneder siden blev skadet i kravebenet og til stor frustration måtte se på fra sidelinjen i 4-5 uger.

Det blev også en kamp, hvor det igen stod klart at vi råder over en solid defensiv, som formår både at agere første opspilsstation samt sikre tryghed i vores pasningsspil, ligesom modstanderens offensive spillere har det så svært som muligt når de nærmer sig vores baglinje. Det er særligt effektivt når vores midtbane- og offensivspillere i øvrigt sprudler med hurtigt pasningsspil, flotte kombinationer og masser af mål.

Det kan helt generelt konstateres at U19-drengene lige nu viser, at det belønner sig at træne og tage sin fodbold alvorligt over en hel sæson.

At vi er endt som puljevinder før sidste spillerunde skyldes i høj grad et vedvarende engagement fra især trænere og spillere over hele sæsonen. Men

man må aldrig glemme at fodbold også handler om at skabe den mest optimale ramme, god kemi på banen og sikre et godt samarbejde mellem spillere, trænere, klubber og forældre. Det er frugterne af denne høst der i disse dage kan plukkes.

Sidste turneringskamp er søndag den 23.06 ude mod Vinding. Men gruppen er som sagt allerede afgjort med FC Fredericia som puljevinder. Derfor er resultatet ikke så afgørende. Det betyder at vi kan give nogle af de yngre talenter fra U16-holdet chancen på U19-plan. Det er vi helt trygge ved da de der skal med mod Vinding alle har udmærket sig i løbet af sæsonen. Derudover kommer der et par unge spillere med fra vores moderklubber, som har spillet seriebold i denne sæson og nu skal have et kærkomment gensyn med ungdomsfodbolden.

JM-semifinale på Monjasa Park

U19 truppen spiller seminale om det jyske mesterskab hjemme på Monjasa park mandag den 24.06 kl. 19.00. Dørene er åbne for alle og hver enkelt person der møder op for at støtte holdet vil blive påskønnet med stor glæde.

Modstanderen bliver AGF/Viby som i suveræn stil også har vundet deres række.

Der er derfor lagt op til et brag af en ungdomskamp på byens hjemmebane.

U19 i sejrsdans efter storsejr på 7-0 over Vejen

Billede (U19 i sejrsdans efter storsejr på 7-0 over Vejen)