top of page

U14 sejr efter en stærk 2. halvleg


FC Fredericia skulle spille deres 12. kamp mod Dalum IF i forårsturneringen. Dalum IF er et hold som FC Fredericia kender godt og vidste hvilket niveau, de ville komme med. FC Fredericia havde fået et knæk på selvtilliden efter kampen mod Horsens FS, som var endt i et 3-1 til Horsens. Så FC havde brug for et boost på selvtilliden.

Til trods for at FC Fredericia vidste, at de havde brug for en sejr, startede FC alligevel sløvt. Dalum sad på spillet de første ca. 10 minutter. Herefter steppede FC op og fik vendt spillet, men der kom ingen mål i første halvleg.

FC kom stærkt ud til anden halvleg. Efter et par minutter blev Graver sendt i dybden. Graver sendte en flad bold ind til Lund, som blev banket den op i nettaget til 1-0. Efterfølgende lagde FC et hård pres, som hurtigt belønnede sig, da Lund igen scorede og gjorde det til 2-0. FC blev ved med at presse og havde nu et klart overtag på kampen. Nogle minutter efter 2-0 scoringen er FC igen i angreb. Et indlæg, som gav flere forsøg på mål, indtil Bankin endelig fik headed bolden ind og gjort det til 3-0. Kort tid efter fik FC et angreb, hvor Jessen får bolden og lige så stille skudt bolden sikkert ned venstre hjørne. Efter det sad FC på resten af kampen og spillet. FC kom frem til flere store chancer, men fik dog ikke puttet dem ind. Dalum blev holdt fra yderligere chancer. Kampen endte med en sikker og fortjent sejr til FC, som gav 3 point til tavlen.

Næste kamp er mod Vinding SF onsdag kl. 18.00 på udebane


bottom of page