top of page

U14 taber vigtig kamp


Fc varmer op, der er ikke så meget kommunikation i opvarmningen. Da opvarmningen er slut, siger Fc god kamp til Horsens Fs. Kampen bliver fløjtet i gang, Fc giver bolden op. Horsens, starter med at lægge pres på Fc. Horsens erobrer bolden, men Fc erobrer den tilbage. På et tidspunkt får Horsens bolden, de spiller bolden i dybden på deres venstre kant. Kanten skyder bolden indover, men den kommer for langt. Nu har Fc bolden, de spiller lidt rundt med bolden og sender så en kant i dybden. Bolden bliver sendt ind over med et fladt indlæg. Fc for bolden og skyder men målmanden redder den så der bliver hjørne. Fc lægger bolden ind, tæt på målmanden men han griber den. Målmanden skyder bolden den ud på en kant, men bolden ryger ud. Fc tager indkastet, spiller den ind i midten og så til en kant. Fc skyder og scorer, nu står der 1-0 til Fc. Nu er der halvlege, inde i halvlegen for Fc at vide at de skal have mere kommunikation og lægge mere energi i det hele. Fc går ind på banen, Horsens giver bolden op. Fc starter med at lægge pres på Horsens, men Horsens spiller bolden rundt om Fc. Horsens får en friløber, men Fc´s målmand redder bolden og der kommer hjørne. Horsens tager hjørnet men den bliver headet væk. Fc mister bolden på Horsens banehalvdel, Horsens skyder bolden op på en angriber som tager bolden ned og kommer forbi Fc´s forsvar. Angriberen og skyder, nu står der 1-1. Fc begynder at gå ned i energi, de begynder ikke at ramme sine medspillere,tackler ikke igennem og mister fokus. Det medfører i et mål til Horsens, hvor bolden bliver sendt op til en angriber. Der står kun en forsvarsspillere i forsvaret som angriberen dribler forbi og score så. Nu er stillingen 2-1 til Horsens. Fc begynder at skyde bolden op til angriberne og kanterne, i håb om at få et mål. Men så får Horsens bolden de skyder bolden op, bolden lander ved en af Horsens angribere og en af Fc´s Forsvarsspillere. Horsens angriber for bolden og score. I de sidste 30 sekunder får Horsens et frispark. Horsens skyder men Fc´s målmand redder bolden. Dommeren fløjter kampen af og Fc taber 3-1.


bottom of page