top of page

Stor sejr over Hammerum IF


FCF ligger nr 2 med en kamp igen så FCF skal ud og vinde ellers ser det ikke godt ud. Efter det bedste kampråb vi har haft i år starter FC Fredericia- Hammerum. FC kommer godt fra start efter ikke særlig mange minutter sparker bankin den ind til 1-0. Hammerum giver bolden op og FC presser højt og erobre bolden FC får sendt Carlos i dybden og sætter den ind til 2-0. FC er kommet godt fra start og vi bliver ved med at presse på og efter en del spil frem og tilbage for FC et indkast vi kombinere os igennem Hammerum forsvaret og Mathias ligger den indover til bankin som sparker den ind til 3-0. Der går lidt tid Hammerum får et indkast. Indkastet bliver taget og den bliver lagt indover og så kommer Hammerum på 3-1. Der går ikke særlig lang tid før at FC svare hårdt igen på målet. Bankin lægger en bold til Carlos som løber fra dem alle og sætter den ind til 4-1 FC går til pause med en god fornemmelse om at de skal op og score flere mål 2. Halvleg begynder FC har et lang angreb og til sidst ender den til Carlos som sparker den fantastisk ind med rykken til og så står der 5-1. Efter målet til 5-1 spiller FC den godt rundt og Niels for den inde på midten og sender Danish i dybden som tager et træk uden om målmanden og sparker den ind til 6-1. FC for et frispark lige ude for feltet hvor Bankin vælger at han vil sparke og Bankin sparker lige over muren og ind til 7-1 FC Fredericia- Hammerum ender 7-1 og FC er igen på 1. Pladsen


bottom of page