top of page

U14 vinder i Ikast og taber i Horsens


Da vi starter med at rykke ud på banen kigger vi lige på de store drenge fra Fc Midtjylland, som trænede et par baner ved siden af vores græsbane. Vi starter med at varme op, stille og roligt, det var lidt som om, at der ikke rigtig var nogen fra Fc Fredericia, som var 100 % klar. Vi starter lidt sløjt, med Ikast med det meste af spillet. Men vi kommer alligevel foran efter en fantastisk dybde bold over Ikasts bagkæde, som Lund sætter ind. Vi scorer igen i slutningen af første halvleg, på et indlæg som tilfældigt dumper hen til Graver, som også sætter den iskoldt ind. I pausen siger René, at vi skal spille meget bedre, og at Ikast spiller bedre end os. Det får vi ikke rigtigt lavet om på, men Danish kan alligevel scorer på et godt spark uden for feltet. Alle var sikre på, at Carlos scorede et fjerde mål, men hjulene inde i målet var ikke slået ned, så dommeren kunne ikke helt se, at den ramte hjulene inde i målet! Så den blev ikke dømt inde, derfor endte kampen 3-0 til fc Fredericia.

Vi spillede et par dage senere mod Horsens FC. Vi startede rigtig stærkt ud og stod godt på banen og spillede bolden rigtig flot rundt. Vi skabte flere chancer inden vi bragte os i front. Danish opsnapper bolden i Horsens opbygningsspil, som derefter dribler til baglinjen og lægger et cutback til Lund, som sikkert sparker den ind.

Herfra bliver vi lidt passive og Horsens får mere initiativet i kampen. De får også scoret på en tilfældighed, hvor en afslutning bliver til en aflevering til en helt fri Horsens spiller.

Vi kommer aldrig helt rigtig tilbage i kampen og vi begynder at spille mere individuelt. Horsens får et frispark langt ude fra, som de sparker ind. Desværre kommer vi aldrig tilbage i kampen og måtte derfor indkassere vores første nederlag i turneringen.

Næste kamp er på hjemmebane mod Hammerum IF i Madsby søndag d. 12/5 kl. 11.30


bottom of page