top of page

U14 napper endnu en sejr


FC gik på banen med intentionen om at presse Vindings forsvar højt. Det lykkedes rigtig godt. Først bragte Lund FC foran efter et godt indlæg af Jessen, derefter spillede Graver Jessen fri, der kunne score med venstrebenet. FC blev ved med at presse højt og kom frem til nogle gode indlæg specielt ovre fra Danish side. Det gav udbytte ved, at Lund kunne score efter en ripost fra et indlæg. Generelt havde FC godt styr på Vinding og fik lukket godt ned for Vindings gode spillere. Luca fik scoret til 4-0 efter et godt hjørnespark fra Graver. Derefter gik kampen lidt i stå, indtil Vinding fik scoret til 4-1 på en af deres første chancer. FC gik derfor til pause med en 4-1 føring. FC kom lidt sløvt ud til anden halvleg, og lod Vinding styre spillet lidt mere uden, at de rigtigt kom frem til det store. Efter et par dårlige dommerkendelser begyndte nogle af FC spillerne at blive lidt frustreret over dommeren efter flere gange at have dømt imod FC både med frispark og et tydeligt straffespark. Vinding kom frem til et par små chancer, men det blev ikke til noget, og FC kunne køre en 4-1 sejr hjem. Nu er vi klar til at tage til stævne i Göteborg.


bottom of page