top of page

U14 smider stor føring og får uafgjort


I weekenden stod der Dalum IF på menuen. Spørgsmålet var om de unge løver var blevet mætte efter sidste weekends sejr i Næsby. Det var en noget rodet kamp på en svær græsbane, men FC-drengene kunne gå til pause med en 2-0 føring efter 2 hjørnespark. Vi aftale at holde intensiteten i dueller og prøve at gå efter 3-0 målet. Få minutter inde i 2. halvleg kom så målet til 3-0 efter en flot omstilling efter et Dalum hjørnespark.

Vi dominerede i en længere periode, og midt i 2. halvleg fik Dalum et frispark langt ude fra, som også kostede os et gultkort. Frisparket blev rettet af og Dalum reducerede til 3-1. Vi holdet stand i de 10 min. udvisningen varede. Med 7 min tilbage skulle man tro at sejr var hjemme, men Dalum ville det anderledes og FC-drengene var mindre kyniske og slækkede på koncentration og det udnytter Dalum 2 gange. Med 2 min. tilbage kunne vi ikke nå at gøre noget ved 3-3 resultatet.

Næste kamp er i Madsby torsdag d. 18/4 kl. 11.30 mod Vinding SF


bottom of page