U14 vinder topkamp i Næsby


FC skulle ud og spille mod Næsby søndag, FC og Næsby var ubesejret indtil denne kamp. vi vidste det vil blive en meget vigtig kamp, og vi skulle gøre alt for at få point med hjem. FC var klar i opvarmningen trods en dårlig græsbane vi skulle spille på. I starten af kampen får Næsby en god chance men angriberen prøver at chippe den over Nicklas, men den går forbi målet. FC får lagt mange gode bolde op, og vi får gode chancer ud af det. Midt i første halvleg får FC bolden og får den op på Bankin som går ned til baglinjen og laver et indlæg til Lund som header den sikkert ind i målet til 1-0. Vi går til pause med 1-0 til FC. Efter lidt tid i anden halvleg får FC sendt en bold op på Lund som får en friløber hvor han lopper den over målmanden og sikkert ind i målet til 2-0. Men med omkring 10 minuttet tilbage af kampen får Næsby scorede til 2-1 og så begynder de at jagte det sidste mål. Næsby får nogen chancer til sidst, en ramte stolpen og forsvaret fik dem reddet på stregen. Men cirka 30 sekunder tilbage holder Hjalte godt i bolden og får den ud så kampen bliver fløjtet af, og FC tager hjem med en vigtig sejr på 2-1 mod Næsby.

Næste kamp er søndag d. 14/4 i Madsby kl. 11.30 mod Dalum IF