• mail-1

©2018 BY FC FREDERICIA UNGDOM

U13 taber i Skjern

April 8, 2019

 

 Kampen startede i Skjern god fra  vores side de første 5 minutter efter 10 minutters spil fik mads D et ufortjent gul kort. Lidt senere i kampen få Skjern  et frispark ude fra fæltet. Så scoret Skjern fra frisparket 1-0
Da der var gået cirka 20 minutter fik Skjern endnu et ufortjent kendelse straffespark og Skjern scorede på straffespark 2-0 vi som hold havde ik noget ordentligt opspil. vores spil hang slet ikke sammen og så ender det med at Skjern scorede endnu en gang til 3-0. Anden halvleg startede vi igen med dårligt fodbold dog havde Moaaz en mål chance som han missede. Enis fik gul kort og mange blev skadet i anden halvleg. Skjern scorede til 4-0 som blev kampens resultat.

Please reload

Our Recent Posts

August 22, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Please reload

Tags