top of page

U14 vinder 3. på stribe


FC skulle søndag spille imod Horsens FS. De vidste hvis de skulle være med om første pladsen, skulle de vinde alle deres kampe. FC’s opvarmning gik ikke så godt, så Rene gav os en lille skideballe og så kom vi i gang. FC pressede godt på fra start og der opstod lidt klump spil ude på kanten. Bolden havnede ved Graver som sendte bolden op til Bankin. Han driblede udenom målmanden og sendte bolden i mål. Efter lidt tid, kommer der en lang bold som Lund får prikket vidre til Graver, som sparker bolden sikkert ind. FC blev ved med at presse, og det får de et hjørnespark ud af. Bolden bliver sparken ind på Lund som i to omgang sender den ind til 3-0. Efter pausen kommer Horsens meget bedre ud og de presser nu på. FC stod lidt passivt nede foran eget mål, så Horsens får den ind til 3-1. Da der er 15 min tilbage, får Horsens målmand gult kort og må ud i 10 minutter. Efter der går det hurtigt. Der kommer en lang bold som Lund tager med og sparker ind 4-1. Inden kampen blev fløjtet af, sendte Bankin en dybte bold på Danish, som han sparkede ind til 5-1, som blev kampens resultat

Næste kamp er i Næsby søndag d. 7/4


bottom of page