top of page

U13 vinder en tæt kamp på hjemmebane


Kampreferat (Fredericia vs Hedensted U13) 25. Marts 2019. Da dommeren fløjter kampen i gang, ligger Fredericia højt og hidsigt pres på Hedensted. Efter Fredericia har holdt det pres et stykke tid, laver Gustav og Moaaz et rigtig godt et to spil, hvor Gustav får en stor chance for at score. Han skyder han den køligt ind med sit venstre ben. Fredericia bliver ved med det hidsige pres, og får en del kombinationsspil sat sammen. Senere hen i kampen skyder en af Hedensted spillerne bolden ud til Kasper, hvor Kasper straffer dem med et skud, der svæver hen over målmanden og går ind. Efter FC Fredericia har scoret råber Frederik selvfølgelig 0-0 drenge! Efter lidt tid fløjter dommeren til pause ved stillingen 2-0 til FC Fredericia. Anden halvleg starter slet ikke som første for FC Fredericia. Størstedelen af FC Fredericias spillere sad ikke på deres markeringer, deres afslutninger var for dårlige, og afleveringerne sad heller ikke lige i skabet. Da der var et kvarter tilbage af anden halvleg, får en af Hedensteds spillerne bolden på kanten af feltet. Yasin prøver at tage bolden fra ham, men det lykkes ikke. Hedensted spilleren vælter på kanten af feltet, og dommeren er ikke i tvivl, straffespark. Derefter rejser Hedensted spilleren sig op, og gør klar til at tage straffesparket. Han sparker modsat af Mikkel, og så begynder Hedensted at tro på det. Da FC Fredericia giver den op ligger Hedensted et massivt pres, og FC Fredericia håndterer det ikke så godt. Med fem minutter tilbage får Hedensted et hjørnespark. De lægger den til bagerste stolpe og de sparker lige forbi stolpen. FC Fredericia slipper med skrækken og vinder en tæt kamp 2-1.


bottom of page