top of page

U14 får nem sejr i Hammerum


Efter en times køretur var FC klar til at spille imod Hammerum IF. FC havde aldrig spillet imod Hammerum, så det var et ukendt hold for både træner og trup. FC starter opvarmningen med massere af energi, men inden kampstart for de en peptalk fra træneren for at være helt klar. Kampen starter med massere af selvtillid fra begge hold og Hammerum presser højt fra start. FC sætter sig på kampen først, og skaber også den første chance efter et par minutter som der så fører til mål. Carlos bliver sendt i dybden, og sender et fladt indlæg ind i boksen. Lund kommer i et løb, og sparker den over i det lange hjørner til 0-1. Efter den første scoring bliver spillet lidt låst for begge hold. Det bliver ikke til det store de næste 10 minutter, udover nogle lange bolde, clearinger og en masse indkast. Efter nogle lange og kedelige minutter kommer der et kontra angreb fra FC´s side. Bolden bliver spillet ud over kanten, og spillet indtil Bankin. Bankin lægger bolden af til Jessen der sparker til bolden med et stærkt venstre ben. Bolden bliver blokeret af en Hammerum spiller, hvor bolden ryger ud til en fri Frederik Graversen der flugter bolden over målet. Så sker der noget i den anden ende. Efter et Hammerum indkast bliver bolden spillet ind over midten, og en fri finesse til en Hammerum spiller der dog sparker forbi målet. Efter et opbygningsspil fra FC´s side, kommer FC´s venstreback Hjalte og får bolden i en høj fart inde i feltet derefter at blive fældet og så dømmer dommeren et straffespark. Bolden bliver lagt på pletten og Sebastian Raun tager tilløb til bolden. Han løber mod bolden, og sætter bolden modsat for målmanden og scorer.

Så står der 0-2 til halvleg.

I halvlegen får FC at vide, at de skal have mere ro på spillet og holde mere på bolden.

Hammerum starter med at slå en lang bold over på modsatte banehalvdel, og FC holder på bolden. Vi holder fart i vores angreb, og kommer frem til en fin chance der dog ender med en clearing fra Hammerum forsvaret. Så sker der noget fra FC´s angribere. Lund laver en tværaflevering til Carl på den modsatte side af banen. Bolden rammer jorden, og Jessen aflevere bolden til Carl som der sparker den over i det lange hjørner. Et minut efter bolden er blevet givet op, kommer der et indkast hvor bolden bliver kastet til Viktor Karl. Viktor Karl får bolden, og i det Viktor Karl vender bliver han fældet og forstuver ankelen. Kampen fortsætter uden besvær for FC, i de kører den stille og roligt hjem.

Næste kamp er søndag d. 31/3 kl. 12.00 i Madsby mod Horsens fS


bottom of page