top of page

U13 vinder sikkert i Vinding


Kampreferat (Vinding vs. FC Fredericia U13) 22. MAR 2019.

Fra første fløjt ligger FC højt pres, som Jason har instrueret i. Vinding blev presset i bund, og havde ikke meget spil oppe omkring FCs mål. FC spiller den egentlig bare rundt nede i forsvaret og venter på huller i Vindings forsvar, som stod højt. Meget af spillet foregik i Enis’ side (højre side) og Enis lykkedes også med mange af disse dybde bolde på Moaz. På et tidspunkt får Moaz bolden og afdribler et par spillere. Moazz trækker ind i banen og afslutter med hans venstre ben og scorer. Holdet jubler og som altid råber Frederik. “0-0 DRENGE!!!!” FC fastholder det gode pres. En ihærdig Gustav på midtbanen, kæmper for bolden og får fat i den. Han spiller Kasper ved straffesparksfeltets højre side. Kasper sparker med sit højre ben, og bolden går ind i venstre side, højt. Huttelihut!!!!! Første halvleg slutter og FC går til halvleg foran 2-0. Anden halvleg starter på en lidt anden måde, da FC ikke ligger højt pres, men står tilbage og afventer, som var oplægget i pausen. FC forsøger lige så snart de får bolden at slå kontra, men bolden ville bare ikke ind i anden halvleg. Vinding stod også kompakt og ville heller ikke fremad, selvom de var bagud 0-2. FC prøver ihærdigt at komme til baglinjen for at slå et indlæg eller lave et cutback, men det lykkedes ikke. Til sidst blev holdet træt og troede bare de havde vundet, med stadig 2 min. igen. En kant får lagt en dybdebold til 10’eren, som stikker afsted mod FCs mål. Målmanden Mikkel, kommer langt ud i feltet en-en. 10’eren skyder fladt i venstre side, men med en refleksredning får keeperen vippet bolden lige forbi stolpen. FC tager hermed 3 point i forårssæsonen og kan gå glad på weekend.


bottom of page