top of page

U14 får en god start i turneringen


Det var FC første kamp i sæsonen, de skulle spille imod Horsens, som de havde mødt 2 uger før. De havde tabt sidste gang, og FC vidste hvordan de skulle spille. Vi gik ud med den mentalitet, at vi skulle vinde. Vi havde en god opvarmning. FC var klar fra første fløjt af, vi pressede godt og lavede ikke så mange fejl. Lidt senere prøvede noget af, som de havde trænet meget på træningsbanen og det blev til et flot mååååål. Her var rene en glad mand:)

FC var ikke tilfreds de vil have mere. FC spillede bolden op på lund, som laver en klasse bold i dybden til spediiii carlos og lidt efter lå bolden i nettet.

FC skabte mange chancer, men de scorede ikke på dem. Vi prøvede hele tiden at sparke bolden bag om deres backs, men det lykkedes ikke hele tiden.

FC gik til pause med føring 2-0. I pausen blev Danish skiftet ind i stedet for viktor og Bankin i stedet for lund, de to perker duo. FC lavede flere fejl i anden halvleg, nogle gange spillede vi bolden over midten, som blev til en horsens spiller. Horsens kom mere op ad og det gav noget plads til os bagved dem. Bolden bliver spillet op på carlos, som laver et indlæg, og Danish laver et løb inde i feltet og snitter bolden, men dommeren ser det som “farlig spil.”

Horsens laver et mål, så de kom op på 2-1

Vi prøvede stadig at lave lange bolde bagved dem. Vi får spillet bolden op på Bankin, som ser, at Danish laver løbet og spiller bolden, men lund tager en berøring på og laver en halv sakse aflevering. Danish tager bolden og sparker den køligt ind igennem målmanden. 3-1 til os. Vi gik lidt ned og der udnyttede Horsens og lavede et mål på, som var pga af noget klumpspil. FC skulle lige lukke kampen så Bankin, driblede og lavede en aflevering til Danish, som skyder den ind med venstreskøjten og lukker kampen. Yderliger skete der meget mere. FC vandt deres første kamp og det var en god start.


bottom of page