top of page

Nederlag til U14 i sidste test


Søndag tog vi til Horsens for at spille imod FC Horsens. Vi gik ind til en kamp efter en halvsløj opvarmning. Der gik ikke lang tid før, Horsens bragte sig foran 1-0. Der var rigtig mange fejlafleveringer, vores spil gik meget langsomt, og vi var ikke klar mentalt. De fik lov til at vende bolden over midten nogle gange. Vi skabte vores chancer på kanten, og de skabte deres chancer på kanten og vores fejlafleveringer. I slutningen af 1. halvleg scorede Horsens til 2-0 på et hjørnespark. Der blev fløjtet til pause, og stillingen var 2-0. 2. halvleg blev fløjtet i gang. Der gik ikke lang tid, før de scorede til 3-0 på vores fejlplacering og dårlig kommunikation, men der gik to minutter, før vi lavede et godt opbygningsspil og scorede til 1-3. Vi havde meget bolden i 2. halvleg og kom til chancer. Det var først til sidst, at vi tog os sammen, hvor vi begyndte at presse på, og det endte ud i et mål, men det var ikke nok. Kampen blev fløjtet af, og Horsens vandt 3-2.

U14 spiller deres næste kamp mod Horsens FC d. 17/3 i Madsby


bottom of page