top of page

U19 på træningslejr på Comwell Rebild Bakker


U19 truppen er i fuld gang med sæsonforberedelserne. I den forgangne weekend stod der træningslejr på programmet. Den blev afviklet på Hotel Comwell Rebild Bakker, som ligger naturskønt og er indrettet med fokus på sport og motion. Der er således både moderne fitness- og styrketræningsfaciliteter, pool- og spaområde, og så ligger det som sagt midt i en af Danmarks smukkeste naturperler i form af Rebild Bakker.

21 spillere og 6 holdledere, trænere og forældre var afsted på træningslejren. Der blev bl.a. brugt tid på styrketræning, gennemgang af videomateriale fra den seneste træningskamp og så blev der spillet træningskamp mod Hobro U19 Liga 1. Derudover var der naturligvis plads til både hyggelige stunder og en gåtur i den omkringsliggende natur. Især sidstnævnte kan meget varmt anbefales.

Træningskampen mod Hobro endte med en sejr på 3-2, hvilket var en mere end godkendt bedrift, da der bl.a. blev anvendt 19 spillere i løbet af kampen. De mange udskiftninger gjorde det lidt vanskeligt at fastholde momentum efter en mere end godkendt 1. halvleg, hvor der for alvor blev vist at holdets formen er ved at være finpudset og klar til sæsonstarten i midten af marts.

U19 truppen er nu påbegyndt endnu en uge med et intenst program mhp. at få formen slebet så skarpt som muligt til den kommende sæsonstart. Der skal bl.a. spilles to træningskampe i ugens løb; Hjemme i Madsby onsdag den 25.02 kl. 19.00 mod Kolding IF og ude mod Taarup Paarup på søndag den 03.03.

Se stemningsbilleder fra træningsturen.

Se mere om Hotel Comwell Rebild Bakker på https://www.comwellrebildbakker.dk

#FCFredericia #U19

bottom of page