top of page

En sejr til U14 med bump på vejen


FC Fredericia skulle spille deres 4. kamp mod Aabenrå BK i vinterturneringen. Aabenrå var et helt nyt hold, som de ikke kendte som fodboldhold, men optimismen var i top i Fredericia truppen efter de seneste 2 stor sejrer.

Til trods for en meget ujævn bane, startede kampen med fuld gas på. Der gik ikke mange minutter, før Fredericia havde første chance, som desværre ikke nåede videre end overlæggeren.

Det første kvarterstid gik spillet lidt frem og tilbage, dog med overtag til Fredericia. Efter ca. 10 min kom den første kasse, hvor Jessen, efter lidt klump spil i Aabenrå forsvaret, fik opsnappet bolden og stille og rolig prikkede den ind til 1:0. Der gik ikke længe inden Fredericia også fik scoret til 2:0. Aabenrå fik engang i mellem held til at lægge pres på Fredericia dog uden rigtig på noget tidspunkt at få overtaget. Efter scoringen til 2:0 fik Aabenrå et meget tyndt straffe, som helt sikker ikke havde været dømt med VAR teknologien. Straffet fik de omsat til 2:1. Et par minutter senere fik Fredericia frispark ude foran Aabenrå feltet. På sikker vis omsatte Viktor-Karl frisparket til 3:1. Kort efter var Carl på spil. Efter at have af driblet en mand, loppede han bolden hen over målmanden til 4-1 som også var pause resultatet.

Efter pausen fortsætter FC Fredericia med yderligere 2 skoringer, så de kommer på 6:1. I slutning af kampen mister FC lidt koncentrationen og Aabenrå får scoret efter et lidt tilfældigt rebound til stillingen 6-2. Kort efter ender kampen som FC Fredericia fortjent vinder.


bottom of page