top of page

Endnu en 10 måls sejr til U14


FC Fredericia skulle, spille deres 3. kamp i vinterturneringen mod et helt nyt hold, som de ikke kendte som fodboldhold. Efter cirka 5 minutter spillet, tager Danish turen fra midten helt ind i feltet og ligger den til rette for Bankin, som sparker den sikkert ind. Få minutter senere bliver Lund sendt, i dybden og sparker den sikkert ind i korte hjørne. 7 minutter senere modtager Danish bolden, på kanten af feltet han tager et træk og banker den ind med venstre skøjten. Lidt efter modtager Mathi bolden, lige uden for feltet og banker den op i hjørnet. Lund tager turen selv og kommer ud i en lidt spidsvinkel, men afslutter i korte hjørne hvor målmanden basker den i eget mål. Efter et fint opspil laver Ralle et indlæg, til Lund som header den sikkert ind, hvor han kommer godt foran modstanderen. Igen efter et fint opspil laver Ralle et indlæg, til Bankin som vender og afslutter i lange hjørne. Raun erobrer bolden, hvor han er hurtig på fødderne og få sendt Danish i dybden på en fantastisk måde, hvor Danish trækker ind og afslutter sikkert i korte hjørne.

FC får hjørnespark som Graver tager sig af, han ligger en fantastisk bold ind til Viggo som er helt umarkeret, hvor han sikkert sparker den ind. 2 minutter efter modtager Raun bolden, ude ved hjørnet han dribler så ind i banen og lægger et indlæg til Lund, som bare kan prikke den ind. Lidt efter bliver kampen fløjtet af, hvor FC så han en målscorer på +23.

Næste kamp er i Madsby kl. 13.30 mod Aabenraa BK


bottom of page