Our Recent Posts

Archive

Tags

Ingen tags endnu.

Annoncering af forårets FCF U19-Trup


FC Fredericia U19 har siden starten af året haft mellem 25-32 spillere til træning, som hver især har kæmpet for en af de 20 pladser i truppen. Det er nu besluttet af trænerteamet at følgende 20 spillere udgør forårets U19-trup i FC Fredericia.

Udover de nedenfor nævnte er der aktuelt to talentfulde spillere – Alvin og Simon - udenbys fra, der prøvetræner med truppen. Alvin er en dygtig offensivspiller, der har en yderst forfinet teknik, masser af fart, et enormt løbepensum og så er han en effektiv afslutter. Simon er målmand og virker bemærkelsesværdigt talentfuld med sine ekstremt hurtige reflekser, som til tider resulterer i ”umulige” redninger og så er han bemærkelsesværdigt god på bolden. Indtil videre er det aftalt at begge træner med indtil vi nærmer os sæsonstart, hvorefter det vil afgøres om der kan etableres en permanent aftale.

U19-truppen har spillet tre træningskamp indtil nu, som er endt med to sejre, en uafgjort og et nederlag. Der forestår endnu følgende program;

Lørdag den 16.02 kl. 15.00; Kamp i KFUM-parken mod KFUM serie 2

Fredag den 22.02 – lørdag den 23.02; Træningslejr på Comwell Rebild bakker. Kamp mod Hobro U19 liga 1

Onsdag den 27.02 kl. 19.00; Kamp i Madsby mod Kolding IF U17/U19 liga 1

Søndag den 03.03 kl. 13.00; Udekamp mod Tarup Paarup U19 liga 2

Målmænd;

Jeppe Klemensen, 17 år

Han har været førsteholdsmålmand igennem de seneste sæsoner i FC Ungdom. Hans styrker ligger bl.a. i at han har hurtige reflekser, som især gør ham stærk i en mod en spil. Derudover har han et godt langt og præcist spark. Jeppe har også en betydelig fysisk styrke, som gør ham stærk i indgreb. Han har haft en del træninger med 1. divisionstruppen de seneste måneder, hvor hans beundringsværdige dedikation og træningsdisciplin har gjort positivt indtryk. Jeppe træner også ofte med FFF´s Jyllandsseriehold, hvilket vidner om at han allerede nu kan være med på højt seniorniveau.

Marius Mikkelsen, 17 år

Marius er en meget talentfuld målmand fra Middelfart. Har været inde omkring de bedste seniorhold i Middelfart B&K indtil i sommers hvor han skiftede til FC Fredericias U19-hold. Marius var låst i hele efterårssæsonen 2018, da han havde spillet et par kampe for det næstbedste seniorhold inden han kom til FC Ungdom. Det vidner om stor seriøsitet at han har passet sin træning i et halvt år uden at kunne spille kamp i samme periode. Udover at være en teknisk god målmand, som har hurtige reflekser og er god med bolden, har han en frygtløs tilgang til sine udfald, hvilket gør ham til en stærk leder af feltet, hvor hverken med- eller modspillere er i tvivl om hvem der bestemmer.

Forsvar;

Patrick Petersen, 18 år

Patrick har igennem de seneste par år været et af de mange spændende talenter i de ældre årgange i FC Ungdom. Han har for år tilbage været målmand, hvor han gjorde sig interessant for flere storklubbers talentmiljøer, men valgte efter eget ønske at blive markspiller. Han spiller primært som centerback, men kan spille de fleste positioner, bl.a. som følge af sine gode fysiske egenskaber. I duelspillet er han kompromisløs, han har en fornem teknik og et særligt godt venstreben. Den væsentligste barriere for at kunne opnå de næste skridt på rangstigen er at lære at tøjle sit temperament, som kan være meget dominerende, på både godt og ondt. Patrick fik debut for 1. division i januar 2019 i en træningskamp mod AC Horsens.

Magnus Eriksen, 17 år

Magnus har været anfører igennem de seneste par sæsoner. Han har en god fysisk størrelse for en centerback, på trods af at han er en af de yngre spillere i truppen. Talentet er synligt for alle, og blandt hans mange gode fodboldegenskaber er bl.a. en god teknik, kompromisløse taklinger, hvoraf især de glidende af slagsen er særligt veltimede og effektive imod modstanderne. Hans højreben er særligt farligt for enhver modstanders bagkæde, da han er i stand til at slå meget præcise lange bolde frem i dybden til angriberne. Hans hovedarbejdspunkt i den kommende sæson bliver at forøge sin accelerationsevne, da flere modstandere stiller med hurtige kanter og angribere.

Oliver Arum, 17 år

Oliver har været en del af FC Ungdom de seneste par sæsoner. Her har han slået sit navn fast som en evigt kæmpende forsvarsspiller, som aldrig trækker sig fra en takling. Det er derfor sikkert som amen i kirken, at hvis en kamp udvikler sig til en fysisk affære, så er Oliver en af dem der går forrest for holdet. Han har mere end blot kampvilje og ukueligt duelspil, da han samtidig har en fin teknik og god fysisk styrke. I den forgangne sæson viste han at hans talenter allerede nu er brugbare på seniorniveau i form af stærke præstationer for FFF´s Serie 3 hold.

Marcus Bang, 16. år