top of page

Annoncering af forårets FCF U19-Trup


FC Fredericia U19 har siden starten af året haft mellem 25-32 spillere til træning, som hver især har kæmpet for en af de 20 pladser i truppen. Det er nu besluttet af trænerteamet at følgende 20 spillere udgør forårets U19-trup i FC Fredericia.

Udover de nedenfor nævnte er der aktuelt to talentfulde spillere – Alvin og Simon - udenbys fra, der prøvetræner med truppen. Alvin er en dygtig offensivspiller, der har en yderst forfinet teknik, masser af fart, et enormt løbepensum og så er han en effektiv afslutter. Simon er målmand og virker bemærkelsesværdigt talentfuld med sine ekstremt hurtige reflekser, som til tider resulterer i ”umulige” redninger og så er han bemærkelsesværdigt god på bolden. Indtil videre er det aftalt at begge træner med indtil vi nærmer os sæsonstart, hvorefter det vil afgøres om der kan etableres en permanent aftale.

U19-truppen har spillet tre træningskamp indtil nu, som er endt med to sejre, en uafgjort og et nederlag. Der forestår endnu følgende program;

Lørdag den 16.02 kl. 15.00; Kamp i KFUM-parken mod KFUM serie 2

Fredag den 22.02 – lørdag den 23.02; Træningslejr på Comwell Rebild bakker. Kamp mod Hobro U19 liga 1

Onsdag den 27.02 kl. 19.00; Kamp i Madsby mod Kolding IF U17/U19 liga 1

Søndag den 03.03 kl. 13.00; Udekamp mod Tarup Paarup U19 liga 2

Målmænd;

Jeppe Klemensen, 17 år

Han har været førsteholdsmålmand igennem de seneste sæsoner i FC Ungdom. Hans styrker ligger bl.a. i at han har hurtige reflekser, som især gør ham stærk i en mod en spil. Derudover har han et godt langt og præcist spark. Jeppe har også en betydelig fysisk styrke, som gør ham stærk i indgreb. Han har haft en del træninger med 1. divisionstruppen de seneste måneder, hvor hans beundringsværdige dedikation og træningsdisciplin har gjort positivt indtryk. Jeppe træner også ofte med FFF´s Jyllandsseriehold, hvilket vidner om at han allerede nu kan være med på højt seniorniveau.

Marius Mikkelsen, 17 år

Marius er en meget talentfuld målmand fra Middelfart. Har været inde omkring de bedste seniorhold i Middelfart B&K indtil i sommers hvor han skiftede til FC Fredericias U19-hold. Marius var låst i hele efterårssæsonen 2018, da han havde spillet et par kampe for det næstbedste seniorhold inden han kom til FC Ungdom. Det vidner om stor seriøsitet at han har passet sin træning i et halvt år uden at kunne spille kamp i samme periode. Udover at være en teknisk god målmand, som har hurtige reflekser og er god med bolden, har han en frygtløs tilgang til sine udfald, hvilket gør ham til en stærk leder af feltet, hvor hverken med- eller modspillere er i tvivl om hvem der bestemmer.

Forsvar;

Patrick Petersen, 18 år

Patrick har igennem de seneste par år været et af de mange spændende talenter i de ældre årgange i FC Ungdom. Han har for år tilbage været målmand, hvor han gjorde sig interessant for flere storklubbers talentmiljøer, men valgte efter eget ønske at blive markspiller. Han spiller primært som centerback, men kan spille de fleste positioner, bl.a. som følge af sine gode fysiske egenskaber. I duelspillet er han kompromisløs, han har en fornem teknik og et særligt godt venstreben. Den væsentligste barriere for at kunne opnå de næste skridt på rangstigen er at lære at tøjle sit temperament, som kan være meget dominerende, på både godt og ondt. Patrick fik debut for 1. division i januar 2019 i en træningskamp mod AC Horsens.

Magnus Eriksen, 17 år

Magnus har været anfører igennem de seneste par sæsoner. Han har en god fysisk størrelse for en centerback, på trods af at han er en af de yngre spillere i truppen. Talentet er synligt for alle, og blandt hans mange gode fodboldegenskaber er bl.a. en god teknik, kompromisløse taklinger, hvoraf især de glidende af slagsen er særligt veltimede og effektive imod modstanderne. Hans højreben er særligt farligt for enhver modstanders bagkæde, da han er i stand til at slå meget præcise lange bolde frem i dybden til angriberne. Hans hovedarbejdspunkt i den kommende sæson bliver at forøge sin accelerationsevne, da flere modstandere stiller med hurtige kanter og angribere.

Oliver Arum, 17 år

Oliver har været en del af FC Ungdom de seneste par sæsoner. Her har han slået sit navn fast som en evigt kæmpende forsvarsspiller, som aldrig trækker sig fra en takling. Det er derfor sikkert som amen i kirken, at hvis en kamp udvikler sig til en fysisk affære, så er Oliver en af dem der går forrest for holdet. Han har mere end blot kampvilje og ukueligt duelspil, da han samtidig har en fin teknik og god fysisk styrke. I den forgangne sæson viste han at hans talenter allerede nu er brugbare på seniorniveau i form af stærke præstationer for FFF´s Serie 3 hold.

Marcus Bang, 16. år

Marcus har været i FC-ungdom de seneste sæsoner. Han er en meget arbejdsom venstreback, som både har god fart og en fin teknik. Han er lige nu en af de yngste spillere i U19-truppen, men hans evige positive energi og gode mentale tilgang til sin fodbold, sammen med de gode fodboldegenskaber, har gjort at han er kommet med i en trup, der ellers normalt er forbeholdt de lidt ældre årgange. Marcus har et talent som han er i gang med at realisere, og det bliver interessant for ham at prøve kræfter med 18-19 årige modstandere i foråret, for derigennem at blive prøvet i et mere fysisk spil.

Benjamin Brøgger, 17 år

Benjamin kan både spille venstreback og højre/venstre kant. Han har en helt utrolig fart, både ift. sin accelerationshastighed og topfart. Dertil kommer hurtige fødder på bolden, som kan gøre de fleste modstandere rundtosset gennem vævre og hurtige driblinger. Hans venstreben er særlig stærkt, hvilket gør ham til en hyppig målscorer på trods af at han ofte spiller i bagkæden. Han kom tilbage til FC Ungdom i sommers efter et år på efterskole og har siden været en fast del af U19-truppen.

Mikkel Jørgensen, 16 år

Mikkel er ny i U19-truppen. Han kom hjem fra et efterskoleophold i sommers, hvor han spillede for Silkeborg IF. I efteråret 2018 har han været en del af FC Ungdoms U17 hold, hvor hans præstationer både til træning og i kamp hurtigt fangede U19-trænernes interesse. Han er en meget alsidig spiller, som spiller primært back og wingback, men han kan også bruges på kanterne samt i midterforsvaret. Hans fodboldmæssige styrker er bl.a. gode tekniske færdigheder, en betydelig taktisk kløgt og en fysik, der gør ham både hurtig og duelstærk. Han bliver spændende at følge i sit første forår som U19-spiller.

Jeppe Kondrup, 17 år

Jeppe blev indlemmet i FCU19 truppen i sommeren 2018. Han kom fra EGIF, hvor han har spillet ungdomsfodbold igennem årene. Jeppe har i sæsonen for EGIF U17 i foråret 2018 gjort sig særdeles positivt bemærket, hvorfor det var helt oplagt at tilknytte ham byens bedste ungdomshold i sommers. Han har i efterårssæsonen FCU19 været foretrukket på backs positionerne, og da han er god med begge ben, kan han både spille i højre og venstre side. Hans fart, gode driblinger og træfsikre spark, gør at han også kan bruges på kanterne.

Daniel Wandahl, 17 år

Daniel har spillet i FC-ungdom i en del år efterhånden. Ifm. sommerens udtagelse til U19 truppen, oplevede han skavanker i sit knæ, som havde været under opsejling igennem længere tid. Derfor måtte han opereres og holde en pause fra fodbolden på godt et halv års tid. Han kom tilbage i januar 2019 og har gjort så god en figur at han er med i forårets U19-trup. Hans fodboldmæssige styrker ligger bl.a. i hans gode teknik, dominerende fysiske egenskaber og taktisk kløgt. Dertil kommer at han er en meget alsidig spiller, som kan spille stort set alle positioner, men er umiddelbart bedst som back eller central midtbane.

Midtbanespillere

Nicholas Ratchatawan, 17 år

Nicolas har været en fast del af FC Ungdom indtil sommeren 2017, hvor han tog på efterskole. Han kom tilbage i sommeren 2018 og blev hurtigt en fast spiller i U19-truppen. Han er kendetegnet ved at være en meget klog og boldsikker midtbanespiller, som er bedst når han placeres lige foran forsvarskæden og skaber sammenhæng og balance mellem forsvar og midtbane. Udover at være god til at styre spillet og gøre sig konstant spilbar for sine holdkammerater har Nicolas en god teknik ligesom han er stærk i duelspillet. Han er kort sagt en af holdets midtbanemotorer, som gør modstandernes plads at spille på så lille som muligt.

Emil Overgaard, 17 år

Emil er den anden af holdes to midtbanemotorer. Han er kommet hjem fra efterskole i sommeren 2018 og gjorde allerede i de første træningskampe et positivt indtryk. Han er tidl. midterforsvarer men har de seneste år primært spillet på den centrale midtbane. Han har et enormt løbepensum, er meget arbejdsom og er særdeles stærk i nærkampe og dueller, især i hovedstødsduellerne, da han har en betydelig fysisk styrke. Han har også en masse tekniske kvaliteter som gør ham i stand til at drive bolden frem på en sikker og kompetent måde.

Tobias Andersen, 17 år

Tobias har været i FC Ungdom i de seneste år hvor han har gjort sig bemærket som en teknisk meget dygtig central midtbanespiller. Han er typen enhver modstander gerne vil undgå at stå overfor, da han dels er over en løs bold meget hurtigt ligesom hans fysiske egenskaber gør ham særdeles duelstærk. Udover at være særligt god i duelspillet er han bold- og pasningssikker. Dertil kommer nogle hurtige fødder, som giver ham styrke som både boldhaver- og erobrer, hvilket betyder at han hurtigt virker meget fyldig og dominerende på midtbanen.

Nicolai Graversen, 16 år

Nicolai har været en del af FC Ungdom indtil sidste sommer, hvor han havde brug for at genfinde motivationen og lysten til fodbold gennem et halvt år i de lavere seniorrækker. Han er kommet tilbage i januar 2019 og har ved første fremmøde været engageret og deltagende på et højt niveau. Til trods for at han er en af truppens yngste spillere, er især hans taktiske egenskaber bemærkelsesværdigt gode. Han spiller primært på den centrale midtbane, hvor egenskaber som taktisk kløgt og teknisk dygtighed gør ham til den ideelle balancespiller. Hans unge alder gør ham til en af de yngste spillere i U19 truppen, hvilket i sig selv vidner om et stort talent, som nu igen for alvor er i gang med at blive realiseret.

Theis Buhl Schelde, 18 år

Theis blev indlemmet i U19-truppen i sommers, efter at have haft en periode, hvor han primært spillede seniorfodbold i de lavere rækker i Taulov/Skærbæk. Han er truppens ældste spiller, hvilket tydeligt fremgår af hans bidrag til både træning og kamp, hvor han altid udviser en ro og erfaring, der gør medspillerne bedre. Han kan spille de fleste positioner på midtbanen, men er bedst når han ligger som spilstyrer af især det offensive spil. Han er teknisk dygtig og taktisk begavet og så har han et fantastisk blik for den målgivende aflevering.

Jonas Skau Jacobsen, 17 år

Jonas blev indlemmet i FCU19-truppen i sommers efter i en periode at have spillet årene forinden på FFF´s ungdomshold. Han havde allerede i en rum tid inden han kom ind i FC Ungdom, tiltrukket sig opmærksomhed fra trænere på de bedste ungdomshold i byen. Jonas er helt ekstremt hurtig, både i acceleration og topfart. Det gør ham til en farlig offensivspiller, der altid kan true et forsvar med sine eksplosive løb, som kun de færreste kan dæmme op for. Han har - udover sin voldsomme fart - også en god teknik og vis fysiske styrke trods sin mindre størrelse. Disse egenskaber har gjort ham til en af topscorerne i sin første sæson for FC U19.

Rune Buhl Schelde, 17 år

Rune har spillet i FC Ungdom i flere sæsoner indtil han i sommeren 2017 tog et år på efterskole. Han kom tilbage i 2018 og blev en del af U19 truppen. Han har en række gode offensive egenskaber og kan både spille som 10´er, kant og angriber. Blandt hans mest iøjnefaldende talenter er gode tekniske færdigheder, masser af fart, et stort løbepensum og evnen til at afslutte godt med begge ben. Hans efterårssæson i FCU19 har været så god, at han flere gange har trænet med 1. divisionstruppen, ligesom han har fået debut og spillet i flere træningskampe. Aktuelt træner han med 1. division en til to gange om ugen, hvilket vidner om en spiller med et stort talent, som udviser en stor grad af træningsdisciplin.

Rasmus Møller, 17 år

Rasmus har, siden han blev gammel nok til de yngste hold, spillet i FC-ungdom. Han er således et kendt navn for de fleste som har beskæftiget sig med ungdomsfodbold i Fredericia. Siden han kom i U19 truppen i sommeren 2018, har hans udvikling taget fart. Således har han fået debut for 1. division ligesom han er indlemmet som en fast del af deres træningsmiljø, hvorfor han træner med så meget som muligt ift. skolegangen på gymnasiet. Han er netop vendt hjem fra træningslejr med FC Fredericia, hvilket vidner om at han aktuelt nyder både tillid og anerkendelse fra cheftræner, Jonas Dal, og assistent, Morten Kjærgaard. Rasmus er bl.a. kendetegnet ved at være en teknisk dygtig fodboldspiller med stor fart, eksplosive driblinger og to gode ben ift. både afleveringer og skud. Han spiller primært 10´er eller kant.

Angribere;

Jonathan Outzen, 17 år

Jonathan har ad flere omgange spillet i FC-ungdom, dog afbrudt af kortere pauser. Han blev en del af U19-truppen i sommeren 2018 og var med indtil han ca. midtvejs i sæsonen blev skadet og ikke fik mulighed for at spille flere kampe. Han er den typiske ”target-man” eller spydspids, da han har en ret bred palet af angrebsegenskaber; fysisk styrke, målfarlighed, hovedstødsstærk, et godt spark og hurtige driblinger. Dertil kommer at han taktisk er meget farlig i feltet, da det ligger ham naturligt at være de rigtige steder når der angribes mod modstanderens mål.

Bledi Mucolli, 16 år

Bledi har spillet i FC-ungdom i de seneste sæsoner. Han var en del af U17-truppen i efteråret 2018 og gjorde sig positivt bemærket med flere gode kampe, hvor han var en stor trussel foran modstanderens felt, som målscorer. Han er blevet udtaget til U19-truppen i forårssæsonen, bl.a. fordi han har et helt åbenlyst talent som kan realiseres med den rette træningsdisciplin i et fodboldmæssigt stærkt miljø. Blandt Bledis egenskaber er at han har en god teknik, fysisk styrke, fart og en veludviklet målnæse.


bottom of page