FC med storsejr over KB


FC Fredericia drengene startede Vinterturneringen i det nye år mod KB. FC havde ikke haft problemer med KB i Liga 2, hvor det var blevet til 2 sejre. Mathias Jessen havde heller ikke et problem i at score til 1-0, da han sikkert sparker bolden i målet.

Man skulle dog tro, at FC ville få problemer, da dommeren hiver det gule kort op ad lommen og viser det til målmanden Tobias Laursen. Men Rasmus Lund gør det fantastisk som afløser på målmandsposten. Målet forbliver rent, og inden FC bliver fuldtallige igen fordobler Danish Hussein føringen til 2-0. Rasmus Lund, som bliver sendt ned i den anden ende, scorer til 3-0 på et hjørnespark af Viktor Karl. FC kan gå tilfredse til pause med føringen 3-0.

Carlos starter 2. halvleg hurtigt ud og scorer til 4-0. KB havde svært ved at håndtere Carlos og får tilkendt et gult kort. Danish, Lund og Mathias scorer deres 2. mål, så den står 7-0.

Carl vil også være med og scorer til 8-0 og så til 9-0 med hælen (Caaaleeen).

Mathias Jessen når lige at færdiggøre sit hattrick inden kampen bliver fløjtet af.

Dermed ender opgøret med et overbevisende 10-0 til FC.

Næste aktivitet for U14 er sidste runde i DGI's futsal turnering sø