top of page

U14 i træningskamp


FCF - OKS (5-2)

FC drengene gik ind på banen, Det gik godt til opvarmningen. Drengene var fyldt med masser af energi, og de var tændte. Vi vidste at det ville blive en svær kamp, men vi troede stadig på at vi kunne vinde. Kampen starter, OKS giver bolden op. Der går ikke længe før FC erobrer bolden, og kommer til en chance. Desværre rammer vi ikke målet, og OKS får målspark. OKS spiller bolden ud, de laver nogle pasninger og sender så bolden afsted. De skyder på mål, men FC’S målmand redder bolden. Efter noget tid kommer FC til endnu en chance, men bolden ville ikke ind i målet. Der sker ikke så meget de næste 5 minutter. Men så får vi bolden og scorer. Nu er stillingen 1-0 og vi ville have flere mål. FC ligger nu højt pres på OKS, og det kommer frem til en chance som vi scorer på. Nu er stillingen 2-0 og der er halvlege.

FC går ud til anden halvlege. De giver bolden op, men OKS erobrer bolden og sender en lang bold i dybden. FC’S målmand tager benene på spilleren og OKS får straffe de scorer desværre. FC giver bolden op igen men mister den, OKS har nu bolden de skyder og score. Nu er stillingen 2-2. Vi skal til at tage sig sammen og det gør vi så. FC sender bolden i dybden og scorer. Lidt tid efter er der en af FC spillerne som skyder på mål og score. OKS giver bolden op og FC presser på, de får bolden og lægger den ind over, hvor der så er en af vores spillere som så prikker bolden ind i målet.


bottom of page