top of page

U14 storsejrer 10-1 mod Gauerslund


FC startede sløvt op i opvarmningen og gik ikke til den, de viste ikke energi. De fik af vide at hvis de skulle vinde skulle de vise mere energi. FC kom mere og mere på. FC vidste at de skal vinde kampen fra første fløjt af, det var meget lige i de første 15 minutter. FC fik bolden på midten og sendte Danish afsted, Danish tændte sin speedmotor og sendte bolden i nettet til 1-0. Nu gik det stærkt Danish fik bolden og Danish gør det som han plejer, han pacede to spiller og sparkede bolden ind i feltet, hvor Viktor Karl sparkede den ind til 2-0. FC var ikke stoppet med at søge mål. FC spillede bolden op på danish, som stadig var brandvarm og satte 2 spiller af og lagde et indlæg, som en brandvarm Viktor Karl scorede på. FC pressede højt så Gauerslund ikke kunne spille med bolden, og de lavede mange fejl. Gauerslund mistede bolden lige foran deres egen felt, hvor Danish får fat i den, men bliver flækket (den eneste måde de kan stoppe Danish). FC får frispark og Viktor Karl skal tage det, han sparker den ind med lidt held og målmandsfejl. Lige inden halvleg dribler danish 5 spiller og ligger bolden ind i feltet, som bliver snittet af Bankin og Viktor karl står der igen og banker den ind. Viktor Karl når at scorer igen lige før halvleg. FC gik til pausen med 6-0 føring

I pausen fik FC af vide at de skulle, spille bolden mere rundt og have ro på. FC havde lidt mere ro på end de havde i første halvleg, de fik sendt Carlos the speedi i dybten. men han brændte dsv. første gang. Anden gang var han iskold og bankede den ind og en klasse bold af Viktor Carl. Gauerslund fik lige sendt en af deres spiller i dybden, som scorede.

Vi spillede mere rundt med bolden, men vi gik stadig mod målet. Lidt senere i kampen får Bankin bolden, og han vil jo selvfølgelig være topscorer så han scorede. Efter noget tid blev bolden spillet op på Bankin, som spiller den til Danish og Danish vender om og scorer. FC var begyndt at blive træt, da nogen af spillerne havde både spillet fredag og lørdag og søndag. FC fik lige scoret en sidste gang så de kom op på 10-1. FC var glade for at slutte deres sidste kamp af sådan.


bottom of page