top of page

Højdramatisk topkamp


En utrolig spændende kamp. FC var kommet ind i en god rytme, vundet imod topholdene. De manglede bare Sønderborg. Sønderborg har været ubesejret i turneringen og det skulle der laves om på. I opvarmningen var vi helt klar. Vi gjorde som vi fik besked på og spillede som vi skulle. Vi skulle også bare vise det på banen. Fløjten lyder og kampen er i gang. FC kommer med god energi og presser godt på, men Sønderborg spiller godt og kommer foran 0-1 efter 13 minutter.

Der bliver kæmpet fra begge sider og chancer var der nok af og efter 23 minutter spillet kommer Sønderborg foran 0-2. Spændingen stiger og der bliver gået til den og FC får gult kort 5 minutter inden halvleg.

2.Halvleg begynder og FC presser igen godt på og kommer igen med et hurtigt mål i det 38. minut til 1-2. Dog kommer Sønderborg godt igen og de får en friløber hvor FC er nød til at trække et gult kort og der bliver straffe. Sønderborg scorer til 1-3 i det 48. minut og 3 minutter efter laver FC en forsvarsfejl og der bliver scoret til 1-4 i det 52. Minut.

Der skulle til at ske noget hvis FC skulle komme tilbage i kampen, men en målmandsfejl fra Sønderborg kunne godt hjælpe på det og så stod der 2-4. FC havde ild i øjnene og så chancen og i det 70. minut scorer FC til 3-4. Spændingen var helt i top. Et straffe 8 minutter efter de 2* 35 kunne FC udligne til 4-4 imod det ubesejret Sønderborghold, men kampen sluttede 3-4 og et skuffet FC hold gik fra banen med selvtillid

og motivation.


bottom of page