top of page

U14 vinder endnu engang mod KIF


På med støvlerne og ud på banen, FC vidste godt at kampen var om anden pladsen. Vores angribere var brandvarme foran målet i opvarmningen, især Mathias. Dommeren fløjtede kampen igang, og vi kom med vores høje pres. Vi fremtvinger et hjørnespark, som ender ved Mathias og sender bolden den i mål til 0-1. Efterfølgende score Mathias igen 2 gange. Kolding sætter bolden igang, og deres 9’er dribler et par stykker af vores spillere, og derefter sender han deres kant i i dybden, hvor forsvarsspillerne var uopmærksomme og scorer til 3-1. Vi går meget defensivt, og kommer sjældent over midten. En teknisk fejl på midtbanen giver Kolding bolden og sender en af deres spillere i dybden og de scorer til 2-3, selvom der var en klar offside.

Mathias får en friløber sent inde i kampen og sender den i mål til 4-2, et par minutter efter scorer Kolding på et indirekte frispark. Vi står og pakker os de sidste 5 minutter, så Kolding kommer ikke rigtigt frem til nogen chancer. Alt i alt en rigtig god første halvleg men knap så god anden halvleg. De tre point var vigtige for FC som nu ligger på 2. Pladsen. 4 mål fra Mathias, ikke andet end overraskende.


bottom of page