U14 vinder endnu engang mod KIF


På med støvlerne og ud på banen, FC vidste godt at kampen var om anden pladsen. Vores angribere var brandvarme foran målet i opvarmningen, især Mathias. Dommeren fløjtede kampen igang, og vi kom med vores høje pres. Vi fremtvinger et hjørnespark, som ender ved Mathias og sender bolden den i mål til 0-1. Efterfølgende score Mathias igen 2 gange. Kolding sætter bolden igang, og deres 9’er dribler et par stykker af vores spillere, og derefter sender han deres kant i i dybden, hvor forsvarsspillerne var uopmærksomme og scorer til 3-1. Vi går meget defensivt, og kommer sjældent over midten. En teknisk fejl på midtbanen giver Kolding bolden og sender en af deres spillere i dybden og de scorer til 2-3, selvom der var en klar offside.

Mathias får en friløber sent inde i kampen og sender den i mål til 4-2, et par minutter efter scorer Kolding på et indirekte frispark. Vi står og pakker os de sidste 5 minutter, så Kolding kommer ikke rigtigt frem til nogen chancer. Alt i alt en rigtig god første halvleg men knap så god anden halvleg. De tre point var vigtige for FC som nu ligger på 2. Pladsen. 4 mål fra Mathias, ikke andet end overraskende.