top of page

U14 rejser sig efter nederlag og tager 3 vigtige point


FC gik på banen efter en lidt sløv opvarmning, men var fra start bedst, og spillede bolden fint rundt. FC fik sat Danish i nogle gode 1v1 situationer, hvor han kom til nogle indlæg, der dog ikke blev udnyttet. FC fortsatte med at være bedst og kom foran efter et hjørne spark, hvor Kolding ikke fik clearet bolden ordentligt, hvorefter Luca kunne sparke den i kassen. Kolding kunne ikke svare tilbage. Deres eneste trussel var deres ene kant, der var meget hurtig. Han kunne dog ikke udnytte det i første halvleg. FC skabte en masse gode chancer, der desværre manglede den sidste skarphed. FC gik derfor til halvleg med en 1-0 føring. Fra anden halvlegs start gik FC lidt ned i gear, og det gav en lille smule mere spil til Kolding, der i starten af 2.halvleg fik en friløber, der heldigvis blev redet på flotteste vis af Tobias . FC fortsatte dog med at skabe chancer, men bolden ville ikke ind. Det ændrede sig dog, da Mathias drev bolden frem, og sendte Carlos i dybden, der sparkede bolden ind til 2-0. Kolding svarede igen. Efter et målspark og lidt klump spil kunne de sende deres hurtige kant i dybden, og han sparkede bolden ind til 2-1. Kolding pressede lidt på, men FC fik holdt føringen og fik en fortjent sejr. Selv om bolden ikke ville i målet i dag, fortsatte FC med at spille fodbold og hev sejren hjem.

Næste kamp er på udebane mod S.f.B lørdag den 13/10 kl. 11.00


bottom of page