top of page

U14 vinder ny 10-målskamp


FC startede sløvt ud i opvarmningen,de vidste at det var en vigtig kamp. FC steppede dog op og startede kampen godt og kom godt fra start og skabte mange chancer. allerede efter 6 minutter får FC hul på bylden efter et godt pres får Danish fat på bolden og dribler iskoldt rundt om målmanden og kan nemt prikke bolden ind til 0-1 Kort efter for Gauerslund dog udlignet efter deres hurtige angriber spiller en flad bold ind i feltet .men allerede efter 12 min scorer Bankin til 2-1 Efter 19 minutter får FC et hjørnespark som Graver skal sparke. Graver slår et indlæg som mislykkes men den får lov til at passere ind i målet ved forreste stolpe efter elendigt målmandsspil. Efter scorer FC igen efter noget klumpspil ender bolden ved Graver som flugter den ned i det venstre hjørne Efter 26 minutter erobre Bankin bolden og får en friløber som målmanden redder i første omgang men på reposten scorer Bankin til 6-1 Efter 36 minutter får Luca bolden i forsvaret og spiller bolden op til Danish som vender på sin modstander og sparker den op i det korte hjørne I anden halvleg for FC modvind der I halvlegen snakker FC omkring at holde koncentrationen og bliver ved med at spille med bolden. Det der fungerer godt i første halvleg er at Viktor-Karl ligger finder de små rum dybt i banen og fordeler boldene. gør det svært at clearer bolden. Gauerslund for presset fc tilbage på banen og efter 5 minutter af anden halvleg reducerer de efter nogle dårlige clearinger i FC forsvaret Efter 69 minutter for gauerslund et frispark på kanten af feltet som desværre bliver sparket ind.


bottom of page