• mail-1

©2018 BY FC FREDERICIA UNGDOM

U14 vinder ny 10-målskamp

September 24, 2018

 

FC startede sløvt ud i opvarmningen,de vidste at det var en vigtig kamp. FC steppede dog op og startede kampen godt og kom godt fra start og skabte mange chancer. allerede efter 6 minutter får FC hul på bylden efter et godt pres får Danish fat på bolden og dribler iskoldt rundt om målmanden og kan nemt prikke bolden ind til 0-1 Kort efter for Gauerslund dog udlignet efter deres hurtige angriber spiller en flad bold ind i feltet .men allerede efter 12 min scorer Bankin til 2-1 Efter 19 minutter får FC et hjørnespark som Graver skal sparke. Graver slår et indlæg som mislykkes men den får lov til at passere ind i målet ved forreste stolpe efter elendigt målmandsspil. Efter scorer FC igen efter noget klumpspil ender bolden ved Graver som flugter den ned i det venstre hjørne Efter 26 minutter erobre Bankin bolden og får en friløber som målmanden redder i første omgang men på reposten scorer Bankin til 6-1 Efter 36 minutter får Luca bolden i forsvaret og spiller bolden op til Danish som vender på sin modstander og sparker den op i det korte hjørne I anden halvleg for FC modvind der I halvlegen snakker FC omkring at holde koncentrationen og bliver ved med at spille med bolden. Det der fungerer godt i første halvleg er at Viktor-Karl ligger finder de små rum dybt i banen og fordeler boldene. gør det svært at clearer bolden. Gauerslund for presset fc tilbage på banen og efter 5 minutter af anden halvleg reducerer de efter nogle dårlige clearinger i FC forsvaret Efter 69 minutter for gauerslund et frispark på kanten af feltet som desværre bliver sparket ind.

Please reload

Our Recent Posts

August 22, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Please reload

Tags