top of page

U14 vinder 10-måls kamp mod KIF


Kampreferat Fredericia – Kolding d.16/9 2018.

Først og fremmest vil jeg og holdet gerne sige tusind tak for denne kæmpe oplevelse! At stå på Monjasa Park med speaker, indløb, musik, præsentation af alle spillere i højtaler og en masse tilskuere, det var sjovt. Tak til FCF for at låne stadion ud.

Nu til referatet, FC starter rigtig godt ud, og får presset dem til nogle dårlige berøringer og pasninger, dog får vi ikke scoret. Kolding får efterhånden lidt bedre styr på bolden, og når frem til et hjørnespark der desværre bringer Kolding foran 0-1. Men FC lader ikke hovederne blive nede, men presser på, og vi belønnes med en scoring af Bankin på et hjørnespark taget af Viktor Karl. FC holder moralen oppe og holder dem væk til halvleg. 2. halvleg starter ikke så godt ud, få minutter inde i anden halvleg sparker en koldingspiller langt udefra, og bolden ryger over hovedet på Nicklas. FC giver ikke op og få minutter senere får Danish bolden, og bestemmer sig for at gå i beastmode og løber fra 3-4 spillere. Danish når helt ind i målfeltet og skal lige til at skyde, men bliver tacklet og får straffespark, nu står det til Raun, der enten kan vælge at score eller brænde. Heldigvis har Raun bestemt sig for at score og får kampen til at stå 2-2. Det går godt for FC og det er noget, der præger dem. FC for et frispark, hvor det kan blive farligt. Viktor Karl tager frisparket, og sender den langt ind til Graver, der snitter den med hovedet og bolden ender i nettet 3-2 til FC. Senere hen i kampen får Carl bolden i fødderne og afleverer bolden til Carlos, som nærmest afleverer til sig selv. Det næste han gør, er at tage et helt køligt skud, som ender i nettet 4-2 til FC. Kort efter bliver der fumlet lidt inde på midten, og en Koldingspiller sparker hårdt og præcist, bolden rammer stolpen og går i mål til 4-3. Kort efter vælger Bankin at drible selv, og dribler også uden om målmanden, og sparker den i mål 5-3 til FC. Efter det går der noget tid, hvor FC prøver at få trukket tiden ud og spiller lidt passivt. Lidt efter får en Koldingspiller bolden i feltet og dribler uden om Mo, som skubber ham i græsset og uheldigvis får Kolding straffespark. De sender bolden sikkert i mål til 5-4. Derefter går der en lang periode hvor FC trækker tiden ud, og ikke rigtig kommer frem til noget, men så vælger Mathias at løbe en dejlig lang tur med bolden og spiller Bankin fri foran mål, hvor Bankin derefter hamrer bolden i mål og slutter kampen 6-4 til FC.


bottom of page