top of page

U14 kom tilbage på sporet med en sejr


Kampreferat af Luca

Søndag tog vi til Sønderborg for at spille vores 4. kamp i sæsonen. Efter at have tabt de to seneste kampe, var vi opsatte på, at der skulle en sejr med hjem. Vi var top motiveret og fokuseret fra start.

Vi lagde ud med en god start. Bagerst fik vi lukket ned for deres muligheder, og forrest var vi aggressive og fik hurtigt kæmpet os til chancer. Carl kvitterede med første mål. kort tid efter var det mattis tur til at bringe os foran 2-0. Derefter var det SUB Sønderborgs tur til at komme på måltavlen 2-1. De havde fik chancer, men Carlos scorede til 3-1, som var resultatet ved pausen.

Midt inde i 2. halvleg fik SUB Sønderborg et straffespark. De sparkede bolden i kassen til 3-2. Derefter kom vi til mange chancer uden, at det blev til mål. Vi beholdte vores gode indstilling trods modgang, som bragte os til stillingen 4-2 af Bankin. Vi fik et straffespark sidst i kampen, som Bankin Brændte. Kort tid efter får Bankin scoret til 5-2 som er slutresultatet.

Det var en kamp hvor tingene ikke altid lykkes og kendelserne ikke altid var til vores fordel, men vores fight som hold, fik sejren i hus.

17. min. 0-1, Carl (Danish)

19. min. 0-2, Jesssen (Danish)

21. min. 1-2, SUB

30. min. 1-3, Carlos (Jessen)

50. min. 2-3, SUB

60. min. 2-4, Bankin (Carlos)

70 min. 2-5, Bankin


bottom of page