top of page

FC U14 vinder i 2. runde


FC startede sløvt i opvarmningen, men senere hen tog de sig sammen. FC havde en lille fordel i første halvleg, da de havde lidt medvind og det udnyttede de. FC pressede højt og truede dem dybt på kanterne, da vi havde to hurtige kanter Danish og the speedi Carlos. Vi spillede meget over i venstre side og fik ikke rigtig vendt bolden over i den anden side. Vi fik sendt Danish i dybden, men blev ikke rigtig til noget. Lidt inde i første halvleg fik Danish bolden og satte to spiller på toilettet og fik lavet en rigtig god bold til Viggo, som sparker, men bliver bliver pareret og ryger ud til Viktor som banker den ind i nettet.

Vi var rigtig gode til at sende vores kanter i dybden og fik også nogle chancer. Igen fik Danish bolden og driblede ind i det centrale og lavede en god bold i dybden til Carlos, men der var alt for meget fart på bolden. I den sidste ende af første halvleg fik Raun bolden og lavede en mind-blowing bold til Carlos, som han scorede på. I halvlegen fik vi af vide, at vi havde modvind, derfor skal vi have lidt mere ro på bolden.

I anden halvleg startede vi sløvt op, vi havde næsten ikke bolden. Kolding havde bolden de første 15 min, men så begyndte vi at komme med i kampen. Kolding fik en friløber, men de brændte, da vi havde vores mur på mål ( Nicklas). Vi havde bolden og vi fik sendt Carlos i dybden, og han gjorde, det som han plejer scorer 3-0!!!! Nu spillede vi meget mere rundt. Danish havde bolden igen, han driblede ind i banen og spillede Carlos i dybden, men den blev for høj. Kolding var ved at blive trætte, derfor udnyttede vi det. Niels havde bolden og han spillede den til Danish, som blev til lynet mcqueen og pacede to Kolding spiller og scorede. 4-0!!!!! Kampen var ved at slutte men FX var ikke færdig med at scorer. Danish ligger en bold til Carlos, som Carlos tager ned på en vanvid måde og løber fra alle og scorer 5-0, som blev kampens resultat.

18. min. 0-1, Viktor Karl (Viggo)

29. min. 0-2, Carlos (Raun)

59. min 0-3, Carlos

66. min 0-4 Danish (Niels)

69. min Carlos (Danish)

Næste kamp er hjemme mod SfB fredag d. 24/8 kl. 18.30


bottom of page