top of page

U13 er færdig i JM og går på sommerferie


Kampreferat af René Olesen

U13 drengene spillede lørdag eftermiddag semifinale i Jysk Mesterskab for Liga 2 mod A-licens klubben Silkeborg IF. Silkeborg havde været altdominerende i deres pulje og vi vidste, at det ville blive en stor mundfuld for drengene. Der gik desværre heller ikke længe efter dommerens første fløjt før Silkeborg fik nettet til at blafre. En lille uopmærksomhed på et hjørnespark var hvad der skulle til.

Silkeborg var et stærk possession hold, som spillede i meget højt tempo og FC’erne endte med at løbe rigtig meget forgæves. Silkeborg spillede meget risikofyldt fodbold fra forsvaret og det lurede drengene flere gange, som gav dem store chancer for at komme tilbage i kampen.

Kort inde i anden halvleg scorede Silkeborg igen, men drengene kom flot tilbage med 15 min igen og fik reduceret til 2-1 på mål af Carl. Optimismen varede dog kort, for Silkeborg svarede hurtigt tilbage med en scoring til 3-1.

Vi måtte derfor satse hele butikken og det gav desværre Silkeborg den ene chance de skulle bruge for at lukke kampen til 4-1.

Overordnet er jeg fint tilfreds med kampen. Vi viser at vi godt være med de allerbedste og skabte også flere chancer end Silkeborg, desværre mangler vi den kynisme, som vi ser de allerbedste hold besidder.

1-0 Silkeborg IF

2-0 Silkeborg IF

2-1 Carl (Bankin)

3-1 Silkeborg IF

4-1 Silkeborg IF

Senere på ugen gør vi status på sæsonen og kigger fremmod næste som ser ud til at blive en lige så spændende sæson.


bottom of page