top of page

U13 vinder første oprykningskamp


Kampreferat af Jonathan Thy:

Inden kampen vidste FC at de skulle vinde den her kamp for at rykke op men også en svær kamp. Dalum pressede på FC var under stort pres, Dalum kom frem til en stor chance hvor Nicklas så for reddet bolden. Dalum bliver ved med at spille udenom FC men hvor forsvaret ender med at få ryddet op. I slutningen af 1 halvleg kommer FC frem til en halv chance, men så sker der ikke rigtig mere.

I halvlegen for FC en skideballe og for af vide, de skal steppe op for ellers vinder de ikke kampen. FC kommer så også ud med et helt andet udtryk til 2 halvleg, hvor de vinder næsten alle dueller. Lidt inde i 2 halvleg ligger Niels en bold ind i feltet, hvor Frederik Graversen så dukker op og sparker den ind med venstre skøjten til 1-0 Et par minutter senere får Dalum et gult kort, men hvor FC så går lidt ned i tempo de næste minutter, men så får vi stukket carlos i dybden som spiller den ind til Viktor Karl, som sikkert kan sparke den ind til 2-0. 5 min senere hen i kampen for FC et hjørnespark, hvor Frederik Graversen ligger den indover til Viktor Karl, som kommer løbende ind i bolden og prikker den ind til 3-0. De sidste 5 minutter af kampen sker der ikke rigtigt noget, FC spiller den lidt rundt og så bliver kampen fløjtet af!

32 min. 0-1, Graversen (Niels)

43 min. 0-2, Viktor (Carlos)

48 min. 0-3, Viktor (Graver)

Næste kamp er semifinalen mod Silkeborg IF og spilles lørdag kl. 14.00 på Brædstrup Stadion


bottom of page