top of page

Vi har nakket dem!


Kampreferat af Niels Toullec:

Vi gik på banen med hovedet fuldt fokuseret på kampen, der skulle afgøre, hvem der blev 1’er i puljen. Modstanderen var Horsens, som vi før havde mødt på en våd aften, som endte i en 1-1 deler. Fløjten lød, og kampen brød løs. Horsens havde nok ca. 57% af spillet det første kvarters tid, men vi pressede på med flere dybdeløb, som gjorde ondt på Horsens. Vi kom bare aldrig helt til et kvalificeret skud.

Himlen åbnede sig med et kraftigt regnvejr, og godt inde i 1. halvleg skete det. Danish dribler til baglinjen og lægger en bold ind til Frederik Graversen, som i rigtig Robin van Persie stil får headet bolden ind over linjen. Jubelen brød løs, som om det begyndte at tordne. Vi fik mere overtag i kampen og havde den mentale styrke til at holde resultatet til pausen.

2. halvleg

Kampen gik i gang igen, og vi kæmpede for at få et mål mere. Vi var tæt på, da vi flere gange kunne sende en Carl Emil aka Carlos i dybden for at sige adiós señor til Horsens-forsvaret.

Vores forsvar havde styr på biksen, og afviste alle tegn på opstående chancer fra Horsens side.

Horsens begyndte at satse ved at få flere folk fremad, hvilket skabte chancer fremad for os. Det kunne gøres så simpelt som med en lang clearing, som kunne ende med at blive en assist, hvilket næsten skete, da Bankin var lige ved at liste kuglen ind ved forreste stolpe.

Carl Skovgaard fik fremprovokeret et gult kort til Horsens med 5 min igen, hvilket ikke gjorde det nemmere for Horsens at stoppe Danish efter en lang bold fra Jonathan Thy. 2 sekunder efter ligger bolden i netmaskerne, hvilket lukkede og slukkede kampen.

Horsens kollapsede herefter fuldstændig og efter et kort hjørnespark fra Viktor Karl kunne Niels Toullec sparke bolden indover til en helt fri Danish, som ikke var færdig med at score.

Dermed viste vi, hvordan man skal vinde en finalekamp, og hvordan man sender Horsens hjem.

20 min. 1-0, Graver (Danish)

58 min. 2-0, Danish (Thy)

60 min. 3-0, Danish (Niels)

Næste kamp er 1. ud af 3 mulige oprykningskampe til liga 1 mod Dalum IF onsdag d. 20/06 kl. 19.00


bottom of page