• mail-1

©2018 BY FC FREDERICIA UNGDOM

Remis i topkamp

May 17, 2018

Kommentar fra René Olesen

For små to uger siden spillede vi mod FC Skanderborg, som vi vandt 1-0. Vi spillede nok vores dårligste kamp længe og var meget presset. Vi vidste derfor, at det ville blive en meget svær kamp. Det var en kamp, som bølgede frem og tilbage. Skanderborg stod meget højt og lagde et godt pres på vores bagerste. Det endte også med en fortjent føring til Skanderborg. 

I halvlegen blev FC-drengene bedt om at komme med et andet udtryk og det gjorde de. Vi fik hurtigt scoret efter et fremragende frispark af Graver, hvor Noah sørger for at få den helt indover stregen. Med ca. 12 min tilbage af kampen scorede Danish og FC-drengene havde nu vendt 1-0 til 1-2. Skanderborg sendte flere folk frem og blev mere og mere direkte i deres spil, og det gjorde ondt på os! 

De endte også med at score på en lang bold. 

 

Drengene skal have ros for at komme godt tilbage i kampen og hæve niveauet. Desværre har vi nogle defensive elementer, som vi skal have trænet på. 

 

Næste kamp er mandag d. 21/05 kl. 11.00 i Madsby mod IF Lyseng  

 

15 min. 1-0, FC Skanderborg

35 min. 1-1, Noah Fourniase (Graver)

45 min. 1-2, Danish 

55 min. 2-2, FC Skanderborg

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

August 22, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Please reload

Tags