top of page

Nørhalne Cup 2018


Kommentar fra René Olesen

Vi gik ind til stævnet med målet om at spille god fodbold med masser af possession og højt pres. Vi var i en spændende pulje med Støvring IF, Hobro IK, KFUM BK Roskilde og selveste Hull City Tigers. Det er hold fra Danmarks bedste rækker, så vi fik den bedste modstand til at udvikle vores spil.

Vi forventede at Hull City var favoritten i puljen og efter en god sejr over Støvring så tabte vi knebet til englænderne. Det var nu svært at nå første pladsen og vi jagtede derfor 2. pladsen, men uden at gå på kompromis med spillestilen.

Efter et godt comeback mod KFUM BK Roskilde, som sikrede en uafgjort, kunne vi i sidste kamp mod Hobro IK sikre anden pladsen og kampen om 4.-6. pladsen. Vi vinder 3-1 og møder de andre 2’ere, som er JFV Calenberger fra Tyskland og IF Lyseng, som vi er i samme pulje med i Liga 2.

Tyskerne vinder første kamp mod Lyseng og kan derfor sikre sig 4. pladsen med en sejr over FC’erne, men sådan blev det langt fra. Drengene vinder sikkert 3-1 og skulle derfor til sidst i kamp mod Lyseng om 4. pladsen.

Der var ikke mange kræfter tilbage og det blev en kamp i lavt tempo og dårlig kvalitet. Efter at være kommet bagud 1-0 finder drengene de sidste kræfter frem og scorer to gange og det ene i undertal.

Vi ender som nummer 4 i hele stævnet. Det er en placering vi ikke rigtig kan bruge til så meget, men vi er rigtig glade for den måde vi spiller på. Vi føler os godt rustet til at spille nogle tætte og spændende kampe i liga 2

Næste kamp er allerede onsdag mod Skanderborg FC på udebane.

FC Fredericia - Støvring IF 5-1

Hull City Tigers - FC Fredericia 2-1

FC Fredericia - KFUM BK Roskilde 2-2

Hobro IK - FC Fredericia 1-3

JFV Calenberger - FC Fredericia 1-3

FC Fredericia - IF Lyseng 2-1


bottom of page