top of page

U13 Vinder topkamp


Kampreferat af Mathias Jessen:

Vi vidste at Skanderborg var et rigtig godt hold inden kampen. FC og Skanderborg var begge ubesejret inden kampen idag. Vi vidste det var en vigtig kamp for os at vinde så vi holdte 1 pladsen i rækken. Vi havde det meste af spillet de første ti minutter ca. Danish driblede og lagde en god aflevering til Bankin som skyder, men blev reddet på stregen men så fik Bankin den igen og skød den ind. Vi var uheldige hvor Graver rammer overlæger udefra og Danish med stolpe. Men resten af tiden havde Silkeborg mest bolden og kom frem til nogen chancer. Vi fik en kæmpe chance på et godt indlæg fra Viktor Karl på hjørne, hvor Danish header over målet. Skanderborg kæmpede for at få et mål, men FC forsvaret kæmpede rigtig godt

Kommentar af René Olesen:

Et vaskeægte topbrag mellem de to eneste hold, som var ubesejret i rækken inden dagens kamp. Selvom vi spiller langt fra topniveau, så vinder vi alligevel og det er det, som kendetegner de bedste. Frem mod næste kamp, som er FC Skanderborg på udebane, skal vi et tur til Nørhalne Elite Cup og træne på de ting, som vi endnu ikke er helt skarpe på endnu.

1 min. 1-0, Bankin (ass. Danish)

Næste kamp i liga 2 er d. 16/05 i Skanderborg


bottom of page