Remis mellem FCF og Morud


Kampreferat af Viktor Karl.

Inden kampen, snakkede vi om at vi skulle spille på græs og det ville være en fordel for Morud, fordi de er et fysisk stærkere hold.

Vi gik ud til opvarmning og gik hårdt til den i alle duellerne. Vi vidste, at hvis vi ikke gjorde det nu, ville vi hellere ikke gøre det i kampen.

Kampen fløjtes i gang og FC var klar fra start. Vi fik sendt Bankin afsted nogen gange og det fik vi nogle små chancer ud af. Vi kæmpede og vandt de fleste dueller. Forsvaret fik under hele kampen lukket godt af for Moruds store angriber. Tæt på slutningen af 1. Halvleg har en Morud spiller bolden. Han spiller den videre, hvor Phillip Palm presser godt op og erobrer bolden. Phillip spiller bolden videre til Mathias Jessen, som sender Viktor Karl i dybden og sætter den ind til 1-0. Vi bliver ved med at presse på. Til allersidst får Mathias Jessen bolden med ryg på, han vender godt rundt og tørre modstanderen. Hvorefter han bliver slagtet, som koster modstanderen et gult kort. Dommeren fløjter af til halvleg, hvor vi får 2 nye kræfter ind.

Der sker ikke så meget i starten, andet end at Morud har meget af spillet. Men vi får sendt Danish afsted, som gør et godt arbejde på kanten. Morud har stadig lidt af spillet. Morud får 2 frispark på kanten af feltet, men Nicklas har styr på det. Senere i kampen driver Bankin bolden frem i højre side, som spiller Danish alene med målmanden, efter et super løb af Danish fra modsatte kant. Desværre tager målmanden bolden. FC bliver ramt af en udvisning, som Morud udnytter ved at presse FC forsvaret. FC holder godt stand, men bliver ramt af et straffespark til Morud 5 min. før tid. Nicklas var super tæt på at tage straffesparket, men desværre røg bolden ind til 1-1. Bagefter sker der ikke så meget, FC kæmper de sidste minutter, men kommer ikke frem til noget stort. Dommeren fløjter af og kampen ender 1-1.

Kommentar fra René Olesen

Det var en svær kamp, men både spil og resultatmæssigt bevidste vi at vi er blevet bedre end vores sidste møde, som endte med FC nederlag på hele 5-1 i slutningen af januar. Vi skal tilbage på træningsbanen og bygge endnu mere på for at kunne slå et hold som Morud næste gang.

20 min. 1-0, Viktor-Karl (Ass. Jessen)

55 min. 1-1, Morud (straffe)

Viktor-Karls scoring til 1-0