• mail-1

©2018 BY FC FREDERICIA UNGDOM

Revanche mod Vinding SF

April 20, 2018

Kampreferat skrevet af Magnus Ottow 

Opvarmningen startede lidt sløvt ud, men FC kom hurtigt i gang da vi alle var hævntørstige efter sidste kamp mod Vinding. FC kom godt fra starten da Bankin fik en aflevering fra Danish, og derfra kunne Bankin drible forbi et par spillere og lægge den elegant ind i nettet. 

FC fortsætter presset. Trods modstand fra Vinding, fik FC presset en forsvarsspiller og derefter så Magnus sit snit til at nappe bolden fra forsvarsspilleren, få afdriblet en mand og  afleverer bolden til Bankin, som med et velplaceret skud igen kunne lægge bolden i nettet. Herefter gik FC lidt ned, men lod ikke Vinding få overtaget. Efter nogle minutter fik FC et hjørnespark, og efter en lidt tilfældig bold som røg ud til Luca, som på sin første berøring kunne lave et velplacereret skud ned i venstre hjørne og sende bolden i nettet.

Efter det gik spændingen lidt ned og det samme gjorde effektiviteten. FC fik ikke mange flere chancer og dem vi fik skulle vi have scoret på. Derefter kæmpede Vinding med næb og klør, men FC fik  en flot forsvarsindsat og sikkert målmandsarbejde ved Niklaes, holdt nullet, og det endte ud men en sikker og velfortjent sejr på 3-0.

 

4. min 0-1, Bankin (Danish) 

11. min 0-2, Bankin (Magnus) 

18. min 0-3, Luca (Niels) 

 

Næste opgave er Morud IF på hjemmebane søndag kl. 11.00

 

 

Please reload

Our Recent Posts

August 22, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Please reload

Tags