top of page

U13 Derby sejr


Kampreferat skrevet af Jonathan Thy

Da FC Fredericia kom på udebane imod Vejle boldklub vidste de, at det var en kamp de skulle vinde.

De havde fået af vide inden kampen, at de skulle presse højt så Vejle lavede fejl. FC kom godt fra start hvor de fik presset Vejle så de lavede fejl som gjorde, at FC fik et par små chancer som dog aldrig blev til det helt store. Midt inde i 1 halvleg erobrer Viktor Karl bolden, hvor han så ligger en god aflevering ind til Mathias som bliver væltet i feltet. Dommeren ser det desværre ikke inde i feltet, så han dømmer et frispark på kanten af feltet. Efterfølgende har vi 3 friløbere som vi brænder. I sidste del af 1 halvleg vender Danish fantastisk rundt på kanten af feltet, hvor han så med et brag af et venstreben desværre sender bolden på stolpen.

Fra starten af anden halvleg går FC i endnu højere pres, for de skal vinde denne kamp imod en Vejle hold, der gerne vil spille på omstillinger.

Der ender så også med det giver potte, Danish modtager bolden i højre side og trækker udenom en modstander hvor han så efter skyder på mål, men den bliver pareret hvor Bankin sætter den sikkert ind til 0-1.

Et par minutter efter erobrer Bankin bolden på midten af banen, hvor han så tørrer hele forsvaret og sætter den ind til 0-2. FC har senere hen et par store chancer men som de ikke for scoret på.

Midt i 2 halvleg prøver Luka på fornemmeste vis og saksesparke den ind men målmanden redder den.

I slutningen af 2 halvleg dribler Mathias ned til baglinjen hvor han så laver et cut back til Carlos som sætter den ind med indersiden i bedste Jon Dahl stil til 0-3.

Efter en opspilsfejl fra FC scorer Vejle til 1-3. men Heldigvis scorer Bankin på hovedstød til 1-4, i kampens sidste minutter så vi får den 3 måls sejren i hus.

Kommentar fra René Olesen

Vi var storfavoritter inden kampen, men vidste at det ikke ville blive nemt eftersom at Vejle havde valgt at henvise os til græsbanen. Drengene gik aldrig i panik selvom den første scoring lod vente længe på sig. Drengene har stor tro på egne evner for tiden selvom der skal mange chancer til for at score. Det er noget vi vil prøve at lave om på frem til næste kamp, som er mod Vinding SF. Det er en kamp, som drengene gerne vil revanchere fra vores sidste møde, hvor drengene følte sig snydt for alle 3 point.

35 min. 0-1, Bankin (Ass.:Danish)

40 min 0-2, Bankin (Ass.: Graver)

45 min 0-3, Carlos (Ass.: Jessen)

50 min 1-3, Vejle B

58 min 4-1, Bankin (Ass.: Carl)


bottom of page