top of page

U13 slutter ugen af med en sejr


0-1, 1 min Gauerslund IF

1-1, 25 min Carlos (Ass.: Bankin)

2-1, 58 min Raun (Ass.: Bankin)

Kampreferat skrevet af Eman Hadziahmetovic

Kampen startede ud med højt pres fra Gauerslunds side, det skyldtes Gauerslunds hurtige mål i de første par minutter. FC-spillerne var ikke klar fra start, hvilket også var en grund til Gauerslunds hurtige mål. FC-spillerne kom hurtigt over det, og kom frem til nogle gode chancer, desværre blev ingen af dem til mål. FC fik et frispark midt inde første halvleg, lige ude for Gauerslunds felt, Frederik Graversen tog frisparket, og sparkede bolden 20 centimeter ved siden målet. Sent inde i første halvleg får Bankin en dyb aflevering ude på sidelinjen, han tager bolden elegant forbi en spiller og ligger den fladt ind over til Carlos på bagerste stolpe, hvor han i første omgang bliver reddet og får den lige tilbage i fødderne, og så udligner Carlos til 1-1.

I halvlegen snakkede FC spillerne om hvordan de skulle lukke af, og hvad de skulle passe på, Gauerslunds omstillinger. Gauerslund kom med 100% fra start i anden halvleg, men FC spillede fint uden om deres pres. Senere hen i halvegen får en Gauerslund spiller gult kort for en hård tackling i ryggen. FC udnyttede dog ikke at de var en mand mere. FC kom helt op i Gauerslunds felt, men vi kunne ikke komme frem til skud. I de sidste par minutter var der kaos på kanten af Gauerslunds felt, Bankin ender med bolden og spiller til Sebastian Raun, Raun tager så et træk og sparker den ned i det lange hjørne, FC-spillerne udbrød i jubel. Dommeren fløjtede af efter et minuts spilletid, efter målet. Alt i alt en hård, men god kamp for FC, hvor en sejr var vigtig.

Kommentar fra René Olesen

Det var vigtigt at få en god oplevelse i dag og vi fik vasket skuffelsen af os fra Vinding-kampen. Drengene leverede den indsats der skulle til for at kunne slå et hold som Gauerslund, som kom med alt hvad de havde. Vi er inde i en rigtig god periode med kun 1 nederlag i de seneste 8 kampe.

Næste opgave er Vejle på udebane søndag d. 15/4


bottom of page