FC deler skuffende i porten


 

Highligts FCF - Vinding SF

Kampreferat af Niels Toullec

Den 4. april tog FC imod Vinding. FC vidste, at hvis oprykning skulle blive til realitet, skulle man vinde mod Vinding. Flere spillere var kommet hjem fra ferie, og FC så stærke ud.

Da FC før i året havde mødt Vinding, vidste de, at Vinding ikke var et dårligt hold, så de gik fokuseret på banen.

Vinding sparkede kampen i gang, men FC fik hurtigt bolden i omløb.

FC var klart det bedst spillende hold, hvilket også medførte flere store chancer, men uskarpheden prægede dem og det var et problem, da man vidste at Vinding også kunne få gode chancer i opgøret.

Efter en masse spil i venstre side, fik Viktor Karl sendt en lækker tværaflevering hen til en sprintende Sebastian Raun, som kom i et godt dybdeløb fra højre, men desværre var heldet ikke med FC denne gang. Selvom FC-spillerne mente, at bolden var inde, så dommeren ikke det samme, og kort efter smagte FC igen træværket, da Frederik Graver sendte et frispark på stolpen.

FC vidste, at hvis de skulle vinde, skulle de være skarpere. Der blev skiftet til en mere offensiv formation, og med ca. 10 minutter igen, kunne Viktor Karl sende en indskiftet Carl Skovgaard i dybden som i al sikkerhed kunne drible Vindings målmand og sende FC i front med 1-0.

Keeper Nicklas Nielsen var en af grundene til, at der stadig var rent bur hos FC med 5 minutter igen, da han langt inde i 2. halvleg kunne hoppe over 3 Vindingspillere og med en pragtredning gribe bolden bag sig. Men kort efter var Vindings store spiller, som ellers havde haft svært ved at blive på benene, på spil, da han holdt FC-forsvaret væk og listede bolden ind over stregen til 1-1.

FC gik herefter helt ned, da de vidste, at det var en vigtig kamp at vinde. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og et skuffet FC-hold kunne gå i bad.

Kommentar fra René Olesen

For 4 mdr. siden mødte vi Vinding i træningsturnering og der fik vi en lille snitter på 4-0. I denne kamp beviser, hvor langt vi har rykket os henover vinteren. Vi er meget dominerende kampen igennem, men ikke kynisk nok når chancen opstår. Kampens udfald gjorde rigtig ondt på os, men vi er nu blevet en erfaring rigere og må lære af situationen.

Næste kamp er søndag d. 8/4 kl. 11.00 i Madsby mod Gauerslund IF