Oprykning til liga 1 er et krav fra U13 spillerne


Frederik Graversen:

Vores mål på FC U13 er at vinde liga 2 og kunne spille op med de bedste hold i Danmark. Vi ved godt at det bliver svært at vinde liga 2, da det er en meget tæt og stærk gruppe vi er kommet i. Vi har i vinterturneringen mødt mange af de hold, som vi har i gruppen og har haft nogle tætte kampe. At spille lige op mod de bedste i Danmark kræver hård træning på banen. Vi er alle klar til at kæmpe og udvikle os som et hold.

René Olesen:

Drengene er målrettet på at rykke tilbage til liga 1. Vi har på holdet snakket om hvad det vil kræve for at

rykke op. Der skal arbejdes hårdt på træningsbanen, hvor vi blandt andet skal arbejde på at forbedre vores tekniske færdigheder. Jeg er overbevist om, at spillerne vil gøre alt hvad de kan, for at komme op og spille mod de allerbedste i Jylland og på Fyn.